Celebs

Om déze reden wilde Channah niet mee doen met Echte Meisjes in de Jungle

channah-koerten-echte-meisjes-in-de-jungle

Het is dan ein-de-lijk zover! Videoland lanceert de eerste twee afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle. En wij hebben de eerste aflevering al samen met de Echte Meisjes mogen kijken op de persdag. En daar kregen we de kans om een aantal van de dames een paar vragen te stellen over dit avontuur. En Channah vertelde daar wel iets heel opmerkelijks. Ze had namelijk bijna niet meegedaan!

Echte Meisjes in de Jungle

Zoals je weet is het alweer een hele tijd geleden dat het programma op de buis was. De show was toentertijd enorm populair. In de televisiehit volgde je een groep vrouwen die in de jungle van Suriname moesten overleven en strijden voor een groot geldbedrag. Zoveel vrouwen samen in een groep zorgt natuurlijk voor hartstikke veel gekibbel en ruzies, maar voornamelijk hilarische tv-momenten! We verwachten dan ook dat het nieuwe seizoen net zo leuk zal worden.

Lees ook:
Echte Meisjes in de Jungle zwaarder dan verwacht: ‘Nooit meer’

Channah Koerten

Tijdens het interview vroegen we aan de Echte Meisjes wat ze van hun medekandidaten vonden. En daar was niet veel positiefs over te zeggen. Zo vertelde Channah Koerten, die we kennen van Temptation Island, dat ze pas hoorde wie er mee gingen doen aan het nieuwe seizoen, toen ze het contract had getekend. “Ik heb daarna wel gebeld en gezegd dat ik niet meer mee wilde doen”, laat ze dan ook weten.

“Ik had van tevoren nog gezegd dat ik wel mee wilde doen, maar alleen als er allemaal leuke vlotte meiden meedoen. Ik had gewoon iets heel anders verwacht”, aldus de realityster. Ook laat ze weten dat ze denkt dat ze het pas zo laat te horen kreeg, omdat de productie anders bang was dat ze niet meer mee wilde doen. Maar ja, het contract was al getekend en veel keuze had Channah niet meer. Daarom kunnen we haar vanaf vandaag toch terugzien in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle.

View post on Instagram
 

Beeld: instagram: @channahkoerten