Celebs

Cas vertelt over break-up met Jotti: ‘Vreemdgaan is niet aan de orde’

cas-jotti-love-island

Jotti van Love Island maakte gisteren op haar Instagram bekend dat zij en Cas uit elkaar zijn. Ook gingen er geruchten dat Cas ontrouw zou zijn. Hij reageert op de roddels “vreemdgaan is niet aan de orde.”

Geruchten bevestigd

Begin deze week waren de juicechannels al veel aan het speculeren over de relatie van Love Island-koppel Jotti en Cas. De roddel kanalen zouden dingen weten waar Jotti nog niet van op de hoogte was. Cas zou namelijk contact gehad hebben met andere vrouwen tijdens de relatie. Oei!

Helaas hebben we gisteren op Jotti haar Instagram kunnen lezen dat deze roddels inderdaad waar blijken te zijn. Ze deelt een droevig bericht over hun break-up: “Net als jullie ben ik zelf in shock en voel me erg gekwetst. Helaas kloppen de roddels en heb ik de keuze moeten maken om de relatie tussen mij en Cas te beëindigen. Hopelijk gunnen jullie mij wat rust en begrijpen jullie dat dit niet makkelijk is.”

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook:
Wait whut?! Hebben Love Islands Jotti en Cas relatieproblemen?

‘Vreemdgaan is niet aan de orde’

Ondanks dat Jotti aangeeft dat de roddels waar zijn, verklaart Cas iets heel anders. Niet veel later plaatst Cas óók een bericht op zijn Instagram. Hij geeft aan dat de geruchten uit de hand zijn gelopen en dat hij donderdag bij Allures zijn kant van het verhaal gaat doen. “Er wordt momenteel gespeculeerd. Ik wil daarom even op de rem trappen. Het gaat al een tijdje niet goed tussen Jotti en mij, maar vreemdgaan is niet aan de orde.”

Hij sluit af met “Iedereen die moeite en energie stopt in mij naar beneden halen, keep going :)” Wij zijn benieuwd naar zijn kant van het verhaal.

Beeld: love island