Celebs

Temptation Island’s Carré heeft een relatie met déze BN’er

Danique
carré-temptation-island

Carré deed twee jaar geleden mee aan Temptation Island, hier heeft zij toen helaas geen liefde aan overgehouden. Afgelopen maand deed ze mee met een andere show, waar ze wél een relatie uit sleepte, en dan met niemand minder dan déze BN’er! 

Zoektocht naar de ware

Carré heeft al vele wegen afgelegd opzoek naar de ware liefde. Voordat ze mee deed aan Temptation Island, heeft Carré nog een poging gewaagd bij First Date. Deze date was helaas geen succes en ze ging zonder liefje weer het restaurant uit. Toen ze hoorde dat er een nieuw seizoen van Temptation aankwam, meldde ze zich aan en had ze alle hoop om een nieuwe lover te ontmoeten. Ook deze deelname liep niet uit op een trouwerij, helaas! Wel heeft ze beauty het enorm naar haar zin gehad en ging ze vrolijk weer verder met haar single life.

Tot afgelopen maand! Ze was de afgelopen weken te zien in het televisie programma De Alleskunner VIPS. Een wedstrijd waar een grote groep BN’ers allerlei mini-games moesten uitvoeren om uiteindelijk de finale te halen en de titel De Alleskunner te bemachtigen! Niet per se een heel romantisch spelletje, maar toch heeft Carré hier haar nieuwe liefde ontmoet!

Nieuwe liefde

In de wedstrijd heeft de Islander het heel goed gedaan en is ze zelfs in de finale terecht gekomen. Ze speelde de finale tegen Mounir Toub, een welbekende tv-chef. Deze één-tegen-één strijd verloor ze helaas en is Chef Toub er met de winnende titel vandoor gegaan. Mounir is dan wel de winnaar van De Alleskunner, maar Carré heeft een veel mooiere winst mee naar huis genomen.

Haar nieuwe lover deed ook mee aan het programma en de vonk sloeg al snel over. We hebben over niemand minder dan rapper Baas B! Hoe leuk is dat?! Op Instagram deelt Carré een lieve foto samen met de tekst eronder “Niet gewonnen, maar wel naar huis met de hoofdprijs ❤️” En zo is dat!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Love is in the air! Linde van Temptation Island heeft een nieuwe vriend 

Reacties

Niet alleen wij, maar heel bekend Nederland is enthousiast over dit kersverse koppel. Zo reageerde Daisy Piras “Trots op jullie ❤️” en Luca Borsato liet de reactie “Dit is genieten 😍 love you both!” achter onder de foto. Liefje Baas B kon natuurlijk niet achterblijven en plaatste de woorden “Mijn lief ❤️” in de commentsection van zijn nieuwe vriendinnetje!

Beeld: Instagram @carrealbers