Travel

5 redenen waarom jij volgende keer met een camper op reis wil

camper-huren

Wij op de redactie van Girlscene zijn dol op reizen. Want wat is er leuker dan een roadtrip maken en allerlei nieuwe plekken ontdekken? Zit jij er over na te denken om een camper te gaan huren? Dit zijn 5 redenen waarom jij de volgende keer met een camper op reis wil!

Met de camper op reis

Je favoriete playlist aan, ramen naar beneden en met de wind in je haren het land doorreizen. Hoe heerlijk klinkt dat? Kies zelf wie je mee neemt, of dit nou je liefste vriendinnetjes zijn of je lover, roadtrippen is altijd een goed idee! En wij vertellen je waarom

1. Bepaal je eigen weg

Als je met het vliegtuig op reis gaat zit je vaak vast aan een schema die jouw vakantie bepaald. Je weet wanneer je aankomt, waar je verblijft en wanneer je weer naar huis gaat. Niet bepaald spannend. Met een camper kan je zelf bepalen hoe jouw reis verloopt! Vind je het in deze stad tóch niet zo leuk als je verwacht had? Dan rijd je snel weer verder naar het volgende dorpje. Je bepaalt je eigen route en ritme. Raak je verdwaald? No worries, zo maak je weer eens wat mee en ontdek je plekken waar je anders nooit zou komen!

2. Geniet van de omgeving

Eén van de meest voor de hand liggende redenen om met een camper op reis te gaan is: je ziet véél meer! Als je met een camper door – bijvoorbeeld – Europa reist, kan je veel meer zien van de omgeving dan dat je even snel heen en weer gaat met de taxi van je hotel naar de stad. Je kan nu rustig genieten van allerlei soorten natuur die je op een ander soort vakantie niet zou zien. Ook is het leuk om met je eigen camper naar stadjes te gaan en nieuwe culturen te ontdekken!

3. Je kan veel bagage meenemen

Hoe chill is dat? Neem zoveel kleding, schoenen, tassen en make-up mee als je zelf wil! De hele camper kan je volstoppen met spullen die jij op vakantie niet kan missen. Nooit meer gedoe met een te zware koffer of te grote hoeveelheden vloeistof in je skincare producten. Ideaal!

4. Nooit meer betalen voor een overnachting

Er zijn veel mogelijkheden om een camper te huren. Wij raden je aan om er eentje te kiezen die groot genoeg is om met al je vriendinnen in te kunnen overnachten! Als je met een camper op reis gaat hoef je nooit meer zorgen te maken over de kosten van een hotel of hostel! Zoek een mooie camper sta-plek op, reserveer een plekje en voilà!

5. Maak Insta-worthy foto’s

Vaak betrappen we onszelf erop dat we eigenlijk alles vast willen leggen wat we zien op vakantie. Herinneringen zijn ons dan ook heel veel waard, daarom kan je ze beter maar vastleggen! Als je met de camper aan het rondrijden bent kom je op prachtige en unieke locaties, perfect voor jouw Insta-feed! Maak al je volgers jaloers en schiet de mooiste kiekjes tijdens jouw volgende reis.

Beeld: pinterest