Beauty

Zo maak je zelf het kapsel van Camille uit ‘Emily in Paris’ na

camilles-sleek-hairstyle

Het derde seizoen van Emily in Paris staat inmiddels alweer een tijdje op Netflix en wij zijn obsessed. Iets wat de serie altijd goed doet, is het kiezen van de haarstijlen en outfits. Onze fave? Camille’s sleek hairstyle die ze in één van de afleveringen rockt!

Emily in Paris

Camille Razat is de actrice die Camille speelt in de populaire serie Emily in Paris. En wij zijn helemaal obsessed met alle flawless outfits die ze draagt. Ze ziet er altijd geweldig uit en draagt dan ook iedere keer weer de meest fashionable looks. Maar in het echt houdt ze het liever wat simpeler. Het liefst gaat ze zonder make-up de deur uit. Wil ze wel een dagje make-up dragen, maar heeft ze niks bijzonders gepland? Dan gaat de actrice liever voor de natuurlijke look. “Een beetje contouren met een bronzer om mijn jukbeenderen sterker te laten uitkomen, wat blush op mijn wangen, het puntje van mijn neus en oogleden – daar krijg je een heel frisse look van. Dan een beetje mascara, wat concealer om donkere kringen weg te werken en ik vul mijn wenkbrauwen een beetje in. That’s it!“, deelde de actrice. And she’s rocking it!

View post on Instagram
 

Lees ook
De McBaguette van Emily in Paris is nu écht te koop

Camille’s sleek hairstyle

Eén van onze favo looks uit de serie, is toch wel echt Camille’s sleek hairstyle. En je kan deze look dus heel makkelijk zelf creëren! Begin door aan beide zijkanten van je hoofd haar apart te nemen. Pak vervolgens ook de onderste laag van je haar op je achterhoofd en zet dit even vast. Hierdoor heb je als het ware een ronde pluk haar op het midden van je hoofd. Zet deze pluk vast en laat de rest van je haar weer los. Kam nu het haar aan de zijkant van je hoofd strak naar achteren en maak een staart samen met het haar dat je los hebt hangen achterin. Zet dit goed vast met een haarlak en kam er nog een keer overheen voor een extra sleeky look. Laat vervolgens het haar op je hoofd los en style het zoals je zelf wil. Et voilà! Je hebt Camille’s sleek hairstyle zelf nagemaakt.

View post on TikTok

Beeld: Emily in Paris