Travel

OMG! Je kunt nu naar het buitenland vliegen voor maar 18 euro

buitenland-vliegen

Heb je nog niets op de planning staan deze zomer en kom je niet goed uit met je geld? Dan hebben wij een manier gevonden waarbij je voor maar liefst 17,99 naar Ibiza, London, Madrid en nog veel meer bestemmingen kunt vliegen.

Goedkoop naar het buitenland vliegen

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie zonder ouders en ga je graag met je vriendinnen dit jaar op reis? Dan is dit je kans! Vliegtuigmaatschappij Ryanair biedt namelijk mega veel goedkopen vluchten aan voor maar liefst 17,99. Je kunt naar verschillende bestemmingen vliegen zoals: Madrid, Ibiza en Barcelona. Dus genoeg bestemmingen om een keuze uit te maken met je besties!

Verschillende bestemmingen

Wil je samen met je vriendinnen graag ergens naartoe, maar weet je niet zeker of de bestemming op het lijstje staat van goedkopen vluchten? Klik dan hier voor een overzicht van alle reizen die afgeprijsd zijn. Als je voor zo een goedkope prijs weg kunt, houd je genoeg geld over voor de rest van je trip. Je kunt je geld dan makkelijk besteden aan leuke feestjes, cocktails en etentjes op het strand.

Lees ook: 
Travel-alert! Je kunt nu voor maar €38 met de trein naar Berlijn

Luchthaven

Houd er bij je reis wel rekening mee dat de prijs per airport kan verschillen. Als je zo min mogelijk geld wil betalen raden we je aan om vanaf Eindhoven Airport te vliegen. De vluchten zijn daar namelijk een stuk goedkoper dan vanaf Schiphol. En hier heb je ook nog eens geluk mee, want de meeste vluchten gaan vanaf Eindhoven. Dus waar wacht je nog op? Boek je reis!

Beeld: Pinterest