Travel

De 3 beste budget vakantiebestemmingen volgens TikTok

budget-vakantiebestemmingen

We weten allemaal wel hoe duur een vakantie kan zijn. En laten we eerlijk zijn, wie heeft dat geld nou? Al helemaal als je veel wilt reizen, loopt het bedrag al snel hoog op. Budget vakantiebestemmingen zijn dan ook voor veel reizigers the way to go. Dit zijn volgens TikTok de 3 beste budget vakantiebestemmingen.

Budget vakantiebestemmingen

Er is niets leuker dan een vakantie boeken. Maar helaas is onze portemonnee daar iets minder blij mee. Het is namelijk vaak niet goedkoop om op vakantie te gaan. Ben jij daarom op zoek naar budget vakantiebestemmingen? No worries, die zijn er ook genoeg! Dit zijn volgens TikTok de beste goedkope bestemmingen! Enne, spoiler alert: Azië-liefhebbers gaan dit he-le-maal geweldig vinden ;-).

1. Vietnam

Het prachtige Vietnam is een mega goedkope vakantiebestemming. Voor een overnachting betaal je hier over het algemeen maar zo’n vijf tot tien dollar per nacht. Daarnaast kun je er ook onwijs goedkoop eten; met twaalf dollar kom je de hele dag wel door! De vliegtickets zijn over het algemeen wel iets duurder, afhankelijk van wanneer je vliegt. De periode tussen mei en oktober wil je liever vermijden – dan is het regenseizoen. in Vietnam Je kan dus het beste tussen oktober en april gaan. Houd er ook rekening mee dat de temperaturen van februari tot april hoog oplopen; rond de 35ºC.

2. Thailand

Ook Thailand is één van de beste budget vakantiebestemmingen volgens TikTok. Het is een onwijs mooi land waar oneindig veel te doen is. En het is dus ook nog eens lekker goedkoop! Zo kost een hostel gemiddeld maar vijf tot tien dollar per nacht, maar ook voor het eten ben je heel weinig geld kwijt. Hier red je je makkelijk met zo’n vijftien dollar per dag. Enne, dat Thaise eten is ook nog eens me-ga lekker! De vlucht zal wel iets hoger oplopen in de prijs, maar door het goedkope verblijf is dit helemaal geen probleem.

Lees ook:
Op vakantie naar Spanje? Deze plekken wil je sowieso bezoeken

3. Filipijnen

Als laatste zijn de Filipijnen natuurlijk ook onmisbaar in dit lijstje! Op vakantie gaan naar de Filipijnen is namelijk heel goedkoop. Verblijf je in een hostel? Dan zal dit je ongeveer zeven tot twintig dollar per nacht kosten. Mega goedkoop dus! Ook het eten kost hier vrij weinig. Met maximaal vijftien dollar per dag kom je er makkelijk rond. Dat wordt vluchten boeken!

Must reads 👀