Lifestyle

Wil je hebben! Déze geweldige ‘bubble plates’ gaan viral op TikTok

bubble-plates-tiktok

Natuurlijk hebben we ook deze trend (samen met honderd andere trends) te danken aan Matilda Djerf. Sinds Matilda een TikTok heeft geplaatst van haar eten in schattige ‘bubble plates’ is dat het enige waar iedereen over na kan denken. Wij vertellen je daarom waar je de viral TikTok ‘bubble plates’ kan kopen.

TikTok

Als jij fan bent van de Scandinavian-stijl heb je deze borden en mokken vast al voorbij zien komen. We hebben het over de ‘bubble plates’ die elke maaltijd er honderd keer lekkerder uit laten zien. Momenteel nemen deze borden en mokken het internet over en zien we ze in bijna elke TikTok-video opduiken. Het oorspronkelijke design van de borden is ontworpen door Gustaf Westman, maar eerlijk is eerlijk, hoe mooi ze ook zijn we hebben geen €55 over voor één bord.

Lees ook:
How cute! Deze hondenmand heeft de vorm van een croc

Bubble plates dupe

Er is niks mis met wat inspiratie opdoen van anderen! Dus met een volle dosis aan inspiratie, gekregen van Gustaf Westman, hebben wij het internet afgespeurd voor de perfecte bubble plates dupe voor een redelijk prijsje. Aangezien de borden razend populair zijn, moet je er snel bij zijn want ze vliegen de deur uit. Mocht je nog wat inspiratie op willen doen? Kan je op TikTok zoeken naar de hashtag #matildadjerfplates. Hier vindt je allerlei video’s van de bubble plates in verschillende kleuren zoals pastelroze, lila of mintgroen. Wij willen ze allemaal om eerlijk te zijn.

Beeld: pinterest

Must reads 👀