Beauty

Trend-alert! Brownie Brunette is dé haarkleur dit moment

brownie-batter-brunette-haarkleur

TikTok weet weer precies wat trending is op het gebied van hippe haarkleuren. Nu is het de haarkleur Brownie Brunette die hélemaal viraal gaat. En wij snappen wel waarom!

Brownie Brunette

Aan het begin van een nieuw jaar, willen we vaak ook direct een hele nieuwe look. Wil je hier graag aan mee doen, maar ben je bang voor grote veranderingen? Dan is dit dé perfecte trend voor jou! Brownie Brunette is voor alle brunettes die een extraatje willen toevoegen aan hun coupe.

De basis is een chocoladebruine kleur, met zachte (niet té lichte) highlights. Die combinatie doet je denken aan het beslag van een brownie, vandaar natuurlijk de naam!

TikTok

Het is niet zo gek dat deze haartrend viral gaat op TikTok. Het is namelijk een mix van trends die we al een tijdje kennen, babylights en balayage, maar op een natuurlijke manier. Voor de brunettes onder ons is dit dan ook een gemakkelijke manier om, zonder te veel schade aan te richten, een hele andere uitstraling te creëren.

De kleur is ook nog eens makkelijk te onderhouden. Na zes maanden hoef je de highlights pas weer bij te werken. Vind je dat te lang? Dan kan je altijd nog tussendoor zelf een toner erdoorheen spoelen, om je coupe er weer als nieuw uit te laten zien. Van blond naar bruin kan natuurlijk ook! Dit kost alleen wat meer centjes en moeite, maar zeker niet onmogelijk.

View post on TikTok

Lees ook:
Trend-alert! De choppy bob is dé haartrend van dit moment

To the salon!

Ben je overtuigd en wil je graag mee doen met deze nieuwe haartrend? Let dan goed op! Dit is wat je tegen je kapper moet zeggen bij je volgende afspraak. Vraag om een donkerbruine, chocolade haarkleur als basis. Vertel daarna dat je een subtiele balayage wil en zogenaamde ‘face framing highlights’ aan de voorkant. Jouw hairstylist zal precies moeten weten wat dit betekent! Zo niet? Dan kan je altijd deze video nog laten zien 😉

View post on TikTok

Beeld: pinterest