Fashion

Trend-alert! Dit zijn de broekentrends voor de lente van 2023

broekentrends-lente-2023

De broekentrends voor het voorjaar van 2023 zijn weer ontzettend leuk! Deze lente gaan we vooral voor de nette broeken in felle kleurtjes, maar ook de neutrale kleuren gaan we veel zien. Wij vertellen je alles over de broekentrends voor de lente van 2023.

1. Krijtstreep broek

Deze broek is bekend om zijn zakelijke look, maar in 2023 kan je deze ook casual dragen. Combineer deze daarom eens met een toffe krijtstreep blazer, of een ander fel kleurtje. Een trend die deze lente zeker eens de moeite waard is om te proberen.

2. Cargo broeken

Deze trend is al een tijdje gaande en zullen we ook deze lente weer veel voorbij zien komen. Dit keer is de trend wel ietsjes anders. De cargo broeken van kennen we natuurlijk als een stoere broek, maar deze lente krijgen de broeken een chique uitstraling waardoor het voor elke gelegenheid gedragen kan worden. We love it!

3. Wijd, wijder, wijdst

Natuurlijk waren de extreem wijde broeken afgelopen jaren al een enorme trend, maar ook dit voorjaar blijft de trend voorlopig nog wel even hangen. De broeken mogen ook deze lente weer zo wijd mogelijk. Combineer een leuke wijde jeans of pantalon met een tof shirtje of een strakker topje. De wijde broek is niet alleen ontzettend stijlvol, maar zit ook nog eens lekker. Win-winsituatie dus! ;-).

4. Low-waist

Deze trend is weer terug van weggeweest. Verschillende popsterren rockten deze look in de early 2000 ‘s. En dit voorjaar zullen we deze low-waist broeken dus weer veel terugzien in het straatbeeld. Combineer de broek met een toffe riem en een langere top, je kan met deze trend ontzettend veel kanten op. Ga je voor de chique stijl of juist toch voor een street look?

Lees ook:
Trend-alert! Dit zijn de zonnebrillen trends van het voorjaar 2023

5. Opvallende broeken

Deze trend mag ook zeker niet ontbreken in het rijtje van broekentrends voor de lente van 2023. De felgekleurde broeken zullen het straatbeeld namelijk overnemen. Creëer onwijs veel leuke looks met deze toffe broeken, ga voor een knal roze pantalon of juist voor een opvallende broek met bloemenprint. Deze lente staat helemaal in het teken van vrolijkheid, het is daarom juist leuk om lekker op te vallen. Ga jij deze trend ook proberen?

Beeld: pinterest

Must reads 👀