Fashion

Trend-alert: dit zijn de broekentrends van de herfst van 2023

spijkerbroek wijder maken

We dragen broeken natuurlijk het hele jaar door. Het is dan ook geen wonder dat deze trends het hele jaar door veranderen. Dit zijn de grootste broekentrends van komende herfst!

1. Chique cargopants

Cargopants zien we natuurlijk al het hele jaar en worden ook deze herfst weer een van de grootste broekentrends. Het is de lekkere baggy broek, vaak in een beige, groene of zwarte kleur. De cargopants zijn een beetje street wear-achtig, maar komende herfst zien we daar een verandering in komen. Dan switchen we namelijk van de cargobroek zoals we hem gewend zijn, naar de iets chiquere variant hiervan! Deze is nog steeds lekker wijd en heeft ook gewoon zakken over de broekspijpen lopen, maar hij is gewoon nét even iets chiquer. Al helemaal als je op een kantoor werkt, zijn ze dan dus ook net iets meer office approved. En wij zijn obsessed met deze nieuwe look!

2. Broek onder je rok

Voor deze trend gaan we even terug naar 2010: de broek onder je rok. We geven toe, ook wij moesten hier weer even aan wennen. Het is namelijk weer he-le-maal Y2K en we weten niet zeker of het op de leuke manier is. Maar daar komen we dit najaar achter, want we gaan deze bijzondere combi weer overal zien. Er is nu echt geen ontkomen meer aan. En het schijnt dat veel mannen zich ook aan deze trend gaan wagen. Wij zijn benieuwd! Wat we in ieder geval wel weten, is dat we deze herfst niet met blote benen in de kou komen te zitten.

3. Patroontjes en felle kleuren

Tja, ook deze broeken zijn eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Broeken met felle kleurtjes en opvallende patronen zijn natuurlijk altijd al wel een ding geweest en het concept is vrij tijdloos. Maar goed, dit najaar zullen specifiek kleurrijke broeken weer helemaal trendy zijn! Haal die flared broeken van twee jaar geleden dus maar weer uit de kast. De vrolijke kleuren en printjes zijn namelijk weer helemaal terug. Hoe herfstachtig deze trend is weten we niet, maar we worden er in ieder geval vrolijk van. En daar gaat het ook wel een beetje om, toch?