Celebs

Oh, no! Britt Dekker is voor dit grote bedrag opgelicht

Van presenteren tot paardrijden, Britt Dekker kan het allemaal! Ondanks dat ze een echte duizendpoot is, wilde ze toch wel advies toen het ging over geld investeren in bitcoins. Dit is alleen niet heel goed afgelopen voor haar, Britt Dekker is namelijk flink opgelicht!

Britt Dekker

Presentatrice Britt Dekker vertelt in een interview met LINDA. dat zij samen met haar beste vriendin is opgelicht. Op de manege leerde ze een tuinman kennen die wel aardig wat verstand had van bitcoins en het beleggen van geld. Ze was hier wel in geïnteresseerd en de man adviseerde de twee dan ook om te investeren in crypto. “Samen legden we 1500 euro in en hij had ons beloofd dat het een ton zou worden”, vertelt Britt. “Mijn vriendin kocht al een dure merktas.”

View post on Instagram
 

‘Keihard bedrogen’

De man had helaas niet het beste met de dames voor en ging er vandoor met het geld van de presentatrice en haar vriendin. Hij liet niks meer van zich horen en Britt was hier wel even van geschrokken. Ze heeft haar lesje wel geleerd vertelt ze. “Bleek die man een vette oplichter te zijn, hij heeft ons keihard bedrogen”, legt Britt balend uit. “Hij vertrok met de noorderzon én onze cash. Ik heb mijn les geleerd.”

Lees ook:
Cha-ching! Dit is het bizar hoge salaris van Britt Dekker 

Talpa paard

Nu zou Britt zichzelf niet bestempelen als zakenvrouw (zeker niet na dit incident), maar ze weet wel hoe ze moet onderhandelen. Toen ze aan de slag ging bij Talpa is het haar gelukt om een dressuurpaard te krijgen van John de Mol, in ruil voor het presenteren van televisieprogramma’s. En samen met de hulp van Erland Galjaard is dit haar gelukt. De eerste twee jaar bij Talpa mocht ze dan wel geen cent verdienen, maar ze reed haar paard George naar een hoog niveau en won hier zelfs prijzen voor. Ze haalde ondermeer zilver én brons op het Europees Kampioenschap.

Beeld: sbs6