News

OMG: met deze bril kan je alles opnemen wat je ziet

Ray-ban-bril-camera

Het is officieel: We hebben de technologische grenzen verlegd naar het volgende niveau. Jullie hebben er vast al iets over gehoord, maar nu is er een bril met camera, oortjes, en zelfs een ingebouwde Meta AI - OMG. Wie wil dit nou niet hebben? Eerlijk toegegeven, een beetje creepy is het wel.

TikTok bril

Overal op TikTok duikt het op: de splinternieuwe Ray-Ban Meta bril. Deze bril gaat verder dan alleen een stijlvol montuur; het is een ware technologische revolutie. Wacht even, wat zeg je nu? Ja, je leest het goed. Deze bril heeft niet alleen een leuk design, maar beschikt ook over geavanceerde functies. Wat dacht je ervan dat je met deze bril letterlijk alles kunt vastleggen wat jij ziet? Een nieuwe dimensie van handsfree opnemen is aangebroken, en het is allemaal verpakt in het iconische Ray-Ban jasje. Het wordt niet cooler dan dit!

View post on TikTok

Ray-Ban met camera

Deze bril kan niet alleen alles opnemen wat jij ziet, maar ook nog eens fungeren als jouw persoonlijke DJ en livestreamstudio voor Facebook en Instagram. Super cool, want dan kan je alles zien vanuit iemand anders zijn perspectief. En dat alles regel jij met een handige app. Maar hoe zit het met de muziek? Dankzij speciale beengeleiding geniet jij van jouw favoriete tunes zonder anderen te storen. Maak je dus geen zorgen als je een persoonlijk telefoon gesprek met iemand wil hebben, want alleen jij hoort deze geluiden. Stel zelf het volume in, pauzeer en speel af – allemaal met een touch op de bril. Opladen? No sweat, gewoon via de hoes. En alsof dat nog niet genoeg is, huisvest de bril een soort Meta AI die niet alleen telefoontjes kan opnemen en beëindigen, maar ook jouw brandende vragen kan beantwoorden. Deze bril is niet zomaar een accessoire; het is jouw nieuwe BFF in tech!

Nadelen van deze tech bril

Ray-Ban verwent ons met keuze, want de Meta bril is verkrijgbaar in twee verschillende monturen en kleuren. Snel zijn is de boodschap! Maar laten we eerlijk zijn, aan al dat glamour hangt wel een prijskaartje: de bril kost je zo’n €329. Enne ja, er zijn een paar haken en ogen. De opnametijd is beperkt tot 1 minuut. Natuurlijk kun je ‘m steeds opnieuw starten, maar het is wel iets om rekening mee te houden. Maar hé, laten we niet vergeten dat je nu gewoon kunt filmen met een bril. Hoe cool!

Beeld: Emily in Paris