Films & Series

Next in line: vierde seizoen Bridgerton draait om déze knapperd

informatie-seizoen-vier-bridgerton

Na het bingewatchen van het tweede deel van het derde seizoen van Bridgerton, zitten wij vol spanning uit te kijken naar het volgende seizoen. Want wie zal er dit keer in de spotlight staan? Is dit dan eindelijk Benedict Bridgerton? Of ligt de focus op een van de jongere zusjes? Een aantal details zijn al verklapt over het vierde seizoen van deze geliefde serie, en hier hebben we ze allemaal even op een rijtje gezet voor jullie!

Alles wat we weten over seizoen 4

Nu de laatste vier afleveringen van het derde seizoen van Bridgerton alweer een tijdje op Netflix staan, en wij na één avondje bingewatchen al het hele seizoen hebben uitgekeken, staan wij te popelen om meer te zien van de familie Bridgerton. Want welke broer of zus is de volgende? Gelukkig zijn er al een aantal details over het vierde seizoen verklapt, en die hebben we hier voor jou verzameld!

De tv-serie Bridgerton is gebaseerd op de boekenserie met dezelfde naam, en tot nu toe is het zo gegaan, dat elk seizoen gebaseerd is rondom een boek, en dus als het ware een van de broers of zussen. Afgelopen seizoen lag de focus daardoor op Colin Bridgerton en Penelope Featherington, de tortelduifjes die in de vierde roman van de boekenreeks de focus waren. Dit liefdesverhaal volgde de twee jeugdvrienden, die langzamerhand tot de ontdekking kwamen dat ze misschien meer dan alleen vrienden wilden zijn. Spanning, verdriet en liefde waren alle drie dan ook zeker aanwezig in het afgelopen seizoen!

Het beste seizoen tot nu toe?

Showrunner Jess Brownell verklapte tijdens de première van het nieuwste seizoen bijna wie de hoofdrol zou stelen in het vierde seizoen… Maar wist zich nog nét op tijd in te houden! Wat ze wel weggaf over het nieuwe seizoen, was dat zij en het schrijversteam allemaal erg enthousiast waren over het script. Ze geloofde zelfs dat het tot een van haar beste werken behoorde… Dat belooft alleen maar goeds!

Verschillende richtingen op

Verder verklapte ze dat het vierde seizoen vol zal zitten met verschillende verhaallijnen – en dus ook verschillende liefdesverhalen. De verschillende richtingen waar dit komende seizoen naartoe zullen gaan, zorgen er dan ook voor dat het een groot kijkplezier zal zijn voor fans van de tv- en boekenserie. Daarbij benadrukte ze, dat fans van een bepaald stelletje erg gelukkig zullen zijn komend seizoen – alsof het wachten niet al moeilijk genoeg was!

Benedict’s time to shine?

Luke Newton, de acteur die Colin Bridgerton speelt, heeft zelf wellicht verklapt welke broer of zus nu precies de focus zal zijn komend seizoen. Hij gaf namelijk in een interview met L’Beaute Homme aan dat hij stond te popelen om het verhaal van Benedict te kunnen zien, volgend seizoen. Volgend seizoen? Yes! Ook Netflix laat nu weten dat het vierde seizoen van Bridgerton zal draaien om het liefdesleven van Benedict. Op Instagram deelden ze dit nieuwtje met ons. ‘Geachte edele lezer, deze auteur heeft vernomen dat Benedict Bridgerton de nieuwste huwelijkskandidaat is voor het aankomende seizoen’, schrijft de streamingdienst onder de post.

View post on Instagram
 

Bridgerton heeft in ieder geval onze harten veroverd, en we kijken ontzettend uit naar het komende seizoen. Al zullen we wel een tijdje moeten wachten. Brownell gaf namelijk aan dat, al proberen ze de seizoenen sneller achter elkaar uit te brengen, het toch wel twee jaar zal duren voordat het vierde seizoen te bekijken zal zijn. Gelukkig zijn er verschillende spelletjes en make-up producten in Bridgerton-thema die ons in de tussentijd bezig kunnen houden!

Bridgerton in één adem uitgekeken, en op zoek naar de volgende film of serie? Hier zijn 5 films en series precies zoals Bridgerton!

Beeld: Bridgerton