Films & Series

Goed nieuws voor fans van Bridgerton! De prequel komt eraan

bridgerton-prequel

Bridgerton fans opgelet! We zullen nog even moeten wachten op seizoen drie van de geliefde serie. Maar niet getreurd, de opnames voor een spin-off zijn namelijk net afgerond. Get excited, want de spin-off is een prequel over Queen Charlotte!

Een Bridgerton spin-off over Queen Charlotte komt eraan

Queen Charlotte is een geliefd karakter in de Bridgerton serie, so we can’t wait!

Queen Charlotte

De spin-off van de hit-serie Bridgerton gaat dus over Queen Charlotte. Als jij Bridgerton hebt gekeken dan weet jij vast wel wie dit is. Queen Charlotte lijkt in eerste instantie een beetje uit de hoogte en nogal onaardig. Totdat wij in de latere seizoenen van Bridgerton ineens een voorproefje krijgen van haar persoonlijke kant. De koning komt in een scène verward binnenwandelen en dan wordt duidelijk dat zij het hier moeilijk mee heeft.

Lees ook:
Finally! De eerste beelden van Bridgerton seizoen 3 zijn nu te zien

Prequel

Dit verhaal wordt dus een prequel, dat houdt in dat het zich vóór de Bridgerton serie afspeelt. We komen dus meer te weten over Queen Charlotte voordat ze koningin werd. Ook komen er waarschijnlijk een paar van onze favoriete karakters terug als jongere versies. Gelukkig voor ons, heeft Bela Bajara van Netflix al het een en ander verklapt over de spin-off. “Veel kijkers kenden het verhaal van koningin Charlotte niet voordat Bridgerton haar bekendheid gaf en ik ben blij dat deze nieuwe serie haar verhaal en de wereld van Bridgerton verder zal uitbreiden.”, vertelt ze. De serie is geschreven door Shonda Rhimes, bekend van de door haar geproduceerde Grey’s Anatomy. Rhimes heeft ook al de Bridgerton serie geschreven, gebaseerd op de Bridgerton boeken van Julia Quinn. Dit belooft veel goeds dus, en wij zijn al mega excited!

It’s a wrap

Op Twitter laat regisseur Tom Verica weten dat de opnames voor deze prequel er op zitten. Hij is zelf erg enthousiast, en dit is te merken aan zijn Tweet. “That’s a wrap. Deze productie, deze crew, deze cast….wacht maar…”, schrijft Tom. Meer deelt hij nog niet dus we zullen vol spanning afwachten!

View post on Twitter

Beeld: Bridgerton

Must reads 👀