Films & Series

Bijna! Netflix deelt mini-trailer van Bridgerton seizoen 3

bridgerton-seizoen-3

Het wachten op het nieuwe seizoen lijkt misschien eindeloos, maar Netflix heeft eindelijk een sneak peek gedeeld van het derde seizoen van Bridgerton! We kunnen ons bijna opnieuw onder gaan dompelen in de betoverende wereld van onze geliefde personages. Enne, de beelden zien er hot uit!

Bridgerton

Een tijdje geleden verraste Netflix ons met de prequel van de geliefde hitserie Bridgerton, genaamd Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Natuurlijk hebben we die al lang en breed verslonden, want wie kan wachten als het op Bridgerton aankomt? Gelukkig hoefden we niet lang in spanning te zitten, want al snel kwam het leuke nieuws dat er een derde seizoen op komst was voor deze razend populaire serie. In het derde seizoen kunnen we ons verheugen op het vervolg van het betoverende liefdesverhaal tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton. We moeten helaas nog even wachten op het nieuwe seizoen van Bridgerton, maar naast de releasedatum, deelt Netflix nu ook alvast een kleine sneak peek met ons.

Alles wat we weten over het derde seizoen

Nicola Coughlan, die Penelope Featherington speelt in Bridgerton, deelde in juni al de eerste beelden van het nieuwe seizoen op haar Instagram. In de nieuwe afleveringen van Bridgerton zal het verhaal voornamelijk gaan over het liefdesavontuur tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Oeh la la!

View post on Instagram
 

Penelope Featherington & Colin Bridgerton

Sinds het eerste seizoen koestert Penelope een ongelooflijke crush op Colin Bridgerton. Helaas heeft ze deze gevoelens terzijde moeten schuiven, aangezien Colin geen romantische interesse in haar toonde. Daarom heeft ze besloten op zoek te gaan naar een andere perfecte echtgenoot. Haar zoektocht is gericht op iemand die haar voldoende onafhankelijkheid kan bieden, zodat ze haar mysterieuze activiteiten als Lady Whistledown kan voortzetten. Tot haar spijt heeft Penelope nog niemand ontmoet die aan haar hoge standaarden voldoet, tot nu dan!

In het nieuwe seizoen keert Colin weer terug. Hij komt er al snel achter dat de persoon die hem zo erg waardeerde hem totaal negeert. Hij hoopt daarom de relatie met Penelope te herstellen en biedt haar zijn hulp aan om meer zelfvertrouwen op te bouwen, zodat ze uiteindelijk de juiste echtgenoot kan vinden. Hij komt er tijdens deze zoektocht dan ook snel achter dat hij misschien wel de ware is voor haar.

Wanneer kunnen we dit liefdesverhaal dan zien ontvouwen? In de zomer van 2024 zal het derde seizoen van Bridgerton op Netflix verschijnen. In totaal komen er acht afleveringen op de streamingdienst, maar wel in twee delen van elk vier afleveringen. De eerste vier verschijnen vanaf 16 mei, de tweede vier zijn te streamen vanaf 13 juni. Wij kunnen niet wachten en Netflix begrijpt dat, dus deelt alvast een voorproefje met ons! Extra leuk: Kate en Anthony schitteren in de trailer als husband en wife. 

View post on Instagram
 

Beeld: Bridgerton