Astrologie

Zo kom jij over je break-up heen volgens je sterrenbeeld

break-up-sterrenbeeld

Een break-up is natuurlijk nooit leuk, vooral als de ander het heeft uitgemaakt. Helaas is het toch iets waar we doorheen moeten en we zullen er het beste van moeten maken. Toch gaan we allemaal anders met een break-up om, en ons sterrenbeeld heeft daar een hoop mee te maken!

Ram (21 maart – 19 april)

Ga jij momenteel door een break-up, Ram? Dan is de kans groot dat je waarschijnlijk de hele dag verdrietige liedjes aan het luisteren bent. Je zult je er niet meteen beter door voelen, maar huilen lucht in ieder geval wel op.

Stier (20 april – 20 mei)

Wat zal hij of zij nu aan het doen zijn? Met wie is hij of zij aan het afspreken? Je kan het eigenlijk niet laten om je ex in de gaten te houden via social media, Stier. Je bekijkt zijn locatie en al zijn Instagram Stories.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen, stiekem heb je het eigenlijk heel zwaar met de break-up, wat natuurlijk heel normaal is. Maar vergeet niet om nu eindelijk tijd voor jezelf te nemen. Een hele hoop self love gaat jou door deze break-up heen slepen!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Het liefste eet en drink jij je verdriet weg na een break-up, Kreeft. Lekker op de bank onder een dekentje met een fles wijn en een bak Ben & Jerry’s. Je voelt je er misschien niet meteen beter door, maar het biedt wel troost.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuw, als jij door een break-up gaat is het belangrijk om jezelf bezig te houden en op die manier ook af te leiden. Hoe meer je bezig bent, hoe minder tijd je hebt om na te denken over die break-up.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij bent het type dat je ex graag jaloers wil maken, Maagd. Daarom plaats je de hele dag door je mooiste foto’s op social media. Wraak zal zoet zijn!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal, jij houdt ervan om na je break-up en alle vele emoties die deze met zich meebracht weer wat rust in je hoofd te creëren. Daarom ga je veel wandelen zodat je je hoofd leeg kan maken en ruimte kan maken voor nieuwe emoties.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Het is tijd voor jou om een andere weg in te slaan, Schorpioen. En ja, daarmee bedoelen we inderdaad een make-over! Misschien ga je wel voor een nieuwe coupe of een nieuwe kledingstijl. Out with the old, in with the new!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij als Boogschutter gaat absoluut niet bij de pakken neerzitten. Je hebt juist nu weer meer tijd om met je vriendinnen af te spreken. En weet je wat dat betekent? Girlstrip!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Is je relatie uit, Steenbok? Dan wil je absoluut niets meer met je ex te maken hebben. Daarom is het voor jou ook echt rustgevend om alle spullen van diegene weg te doen. Je wil er niet meer aan herinnerd worden.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Series en films kijken is sowieso jouw grootste hobby, maar ook nu tijdens je break-up haal je veel troost en steun uit je favoriete series. Daarom maar lekker met een dekentje op de bank een avondje bingen, Waterman!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen, je relatie is voorbij en dat betekent dat je weer tijd over hebt voor jezelf. Daarom is het tijd om dingen te proberen die je nog nooit hebt gedaan. En wie weet vind je op deze manier wel jouw nieuwe hobby!