News

Bram (B&B Vol Liefde) onthult hoe het zit met zijn liefdesleven

bram-bb-vol-liefde

Er gaan weer veel geruchten rond na de reünieaflevering van B&B Vol Liefde. Deze keer gaat het over de Zweedse B&B-eigenaar Bram. Hij heeft nu een nieuwe serieuze liefde. Komt deze lover ons bekend voor of is het een heel nieuw gezicht?

Bram in B&B Vol Liefde

Eerder kregen we bij de reünieaflevering van B&B Vol Liefde te horen dat de vonk tussen Bram en Caroline uit bleef. Maar nu vertelt de B&B-eigenaar in een van zijn nieuwe YouTube-video’s dat hij een nieuwe lover heeft. Bram doet daar heel erg mysterieus over, maar hij zou toch juist meer vertellen?  Want wie is deze nieuwe lover dan?

Watch on YouTube

Esra komt langs bij de Zweedse B&B

Er gingen geruchten rond dat Esra, die meedeed voor Joy, het erg gezellig had met Bram. Zij was bij de Zweedse B&B-eigenaar langsgekomen, maar verder bleek dat toch niks te zijn. “Ze houdt ook van het buitenleven, heeft ook in Zweden gewoond en ze houdt ook van moestuinen. Ik moet eerlijk zeggen; het is natuurlijk ook een Joy-meisje en dat zijn niet mijn types over het algemeen”, vertelde Bram over Esra in het interview. “Maar ze zei dat ze van dieren hield en tuinen, maar ze heeft zich ook aangemeld voor Joy en dat is niet my cup of tea.” We kunnen Esra nu dus ook van het lijstje afstrepen.

Nieuwe lover van Bram

Inmiddels voelt Bram de vlinders rond vliegen, maar hij wil er nog niet te veel over delen. “Degene waar het over gaat, laat ik nog even achterwege. Er komt superveel op je af en ik merk dat het voor de persoon in kwestie nogal heftig is”, vertelt Bram dus ook. Deze nieuwe lover komt eind september voor een langere tijd naar Zweden toe. En ze heeft zelfs ontslag genomen van haar werk om samen met Bram te kunnen zijn. Hoe lief! Ook vertelt Bram dat hij gelukkig van haar wordt en zij ook van hem. Het wordt dus al vlug serieus tussen deze twee tortelduifjes.

Suus gaat naar Spanje

Er is nu nog iemand die leuk nieuws heeft, want Suus, die ook langskwam in de B&B van Bram, heeft laten weten dat ze bij Debbie zal gaan werken. En daar is Paul natuurlijk ook nog steeds aanwezig. Dus ook Suus kunnen we ook weer van het lijstje afstrepen. Wij zijn erg benieuwd wie deze nieuwe lover van Bram nu dan echt is.

View post on Instagram
 

Beeld: B&B Vol Liefde