Lifestyle

Wil je hebben! Met déze boyfriend pillow slaap je nooit meer alleen

Danique
boyfriend-pillow

Geen geluk in de liefde of heeft jouw vriendje het ‘s avonds te druk om te blijven slapen? Laat je koppie niet hangen, want wij hebben iets gevonden dat je leven kan veranderen! Slaap nooit meer alleen in bed, met déze bijzondere boyfriend pillow!

Nooit meer alleen in bed

In deze tijd van het jaar valt het altijd extra op als je géén relatie hebt. Het lijkt alsof iedereen om je heen een vriendje heeft en gelukkiger is dan ooit. Maak je geen zorgen, dit is vaak niet eens het geval én je kunt er zelf ook wat aan doen! Wil je niet meer alleen in bed liggen ‘s avonds of heeft jouw lover even geen tijd om te blijven slapen? Dan hebben wij de oplossing voor je gevonden: de Boyfriend Pillow! Dit is toch ge-wel-dig?! Niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook leuk om als cadeau te geven aan je bestie. Het is heerlijk om tijdens het slapen tegenaan te liggen en mee te knuffelen, zo vul je toch even die lege kant van het bed!

Lees ook:
Let’s get spicy: bij Kruidvat kun je nu een Satisfyer adventskalender kopen!

Boyfriend Pillow

De Boyfriend Pillow is, zoals de naam al voorspelt, een kussen in de vorm van een vriendje! Het is een half bovenlijf van een man met een sixpack en een erg gespierde arm. Het gemaakt van een extra zacht materiaal, dus heerlijk om mee te knuffelen en tegen aan te liggen! Voor nog geen €25 euro heb je er al eentje in huis, een koopje! Je kan hem hier online bestellen bij Amazon en je hebt hem al binnen een paar dagen in je bed. Good night 😉

Beeld: amazon