Lifestyle

Aan deze dingen kun je merken of je te maken hebt met boyfriend material

boyfriend-material

Ben je nou aan het daten, gaat het richting iets serieuzers of is er toch iets anders aan de hand? Dan wil je toch weten of je nieuwe lover wel boyfriend material is, maar waar kan je dat dan aan merken? Wij vertellen het je.

Hieraan kan je boyfriend material herkennen

Gaan we dan. Hoeveel kan die van jou er afvinken?

1. Hij is punctueel

Nee, dit betekent niet per se dat hij te allen tijde op tijd komt bij jullie afspraken (al is dat ook vrij belangrijk). Hiermee doelen we namelijk op het nakomen van afspraken. Dit geeft aan dat hij je serieus neemt. Zegt ‘ie vaak af of komt hij (veel) later aankakken? Dan zou het zo maar eens kunnen dat je niet in zijn top drie prioriteiten voor komt.

2. Hij speelt geen hard to get

Nu is dit ‘spel’ ook wel een beetje outdated, dus die mag volgens ons sowieso overgeslagen worden. Maar als je man je na vijf plus dates nog niet normaal kan vertellen dat hij geïnteresseerd in je is, speelt hij misschien met je gevoelens. En daar heb jij dan weer geen tijd voor.

3. Hij is eerlijk

Eerlijkheid duurt ‘t langst, behalve bij hem. Hij heeft zijn hart op zijn tong liggen en zal het meteen zeggen als hem iets dwars zit. Zo kunnen jullie zo snel mogelijk aan elkaar wennen en elkaar ook de ruimte bieden.

Lees ook:
Zoveel serieuze relaties zul je in je leven hebben volgens je sterrenbeeld

4. Hij heeft geduld in bed

Mocht jij gelijk met ‘m de koffer in willen duiken, good for you. Maar dat hoeft echt niet gelijk, als ‘t aan hem ligt. En dit maakt hij ook duidelijk. Dat is toch wel échte boyfriend material.

Beeld: pinterest