Beauty

Trend-alert: de ‘boy bob’ is hét kapsel voor deze herfst

boy-bob-herfst

Een nieuw seizoen roept voor een nieuw kapsel! Ben je op zoek naar een nieuwe look en durf het aan om er een groot stuk af te halen? Dan is de boy bob hét kapsel voor jou deze herfst! To the salon!

De boy bob

De pixie cut is afgelopen jaar erg populair geweest, nu schakelen we over in een nieuw modelletje: de boy bob! De lengte van een boy bob zit tussen een pixie cut en een normale bob in, deze trendy coupe heeft iets weg van de Franse bob. Het grootste verschil is dat de boy bob niet té gestyled is.

Britse haarstylist Luke Hershehon legt het verschil uit: “Wat belangrijk is, is de textuur van de bob. Het moet een beetje losjes aanvoelen en vooral niet te stijf zitten”. Volgens Luke is het dan ook belangrijk om na het wassen je haar te laten opdrogen dan je haardroger erbij te pakken.

Inspiratie

Wil jij de boy bob een kans geven deze herfst? Dan hebben wij hier wat inspiratie voor je verzameld om te laten zien aan jouw kapper of haarstyliste. De boy bob kan bij allerlei haarsoorten geknipt worden: stijlhaar, krullen, slag, het kan allemaal!

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

 

Beeld: pinterest