Lifestyle

YES! De populaire bordenset van Action bestaat nu ook in roze

action-bordenset-roze

Ben je helemaal weg van de kleur roze en verf je het liefste elke muur in deze girly kleur? Dan hebben we goed nieuws voor je. Action verkoopt een prachtige roze bordenset and we love it!

Viral servies set Action

Als je veel op TikTok te vinden bent en je houdt enorm van koopjes scoren, dan is de viral servies set van Action je vast niet ontgaan! De 18-delige set was voor een prikkie te scoren in drie verschillende tinten, mintgroen, lichtblauw en beige. Iedereen op TikTok had het erover! Voor nog geen veertig euro had je de volledige set al in huis en in de winkel kon je ook nog bijpassende kommetjes, schaaltjes en zelfs mokken scoren. Doordat de set zó goed verkocht werd en met grote armen werd ontvangen door de Action-lovers, heeft de winkel nu nog meer goed nieuws. Action heeft nu de bordenset in het roze uitgebracht! Saaay what?!

View post on TikTok

Lees ook:
Dit zijn dé beste dupes bij Action van 2023

Roze bordenset

Ladies, opgelet! We willen allemaal zo min mogelijk gestereotypeerd worden, maar c’mon, wie houdt er nou niet van roze? Wij zijn er bij Girlscene helemaal weg van! Dus toen wij zagen dat Action nu een roze bordenset te koop heeft staan, moesten we dat direct met jullie delen! De set is in dezelfde stijl als de andere varianten en kan je dus ook al voor €39,95 bestellen. Hopelijk zien we ook snel kommetjes, schaaltjes en mokken verschijnen in de winkel. Dat is de set helemaal compleet! Ga jij voor een volledige Barbie keuken, of kies je dan toch voor de neutrale beige look?

Must reads 👀