News

De nieuwe ‘bombshell’ in Love Island verbaasde alle kijkers thuis

love-island-kritiek-fans

Eerder zagen we in Love Island oud-deelnemer Job als 'bombshell' de villa betreden, maar er is nu wéér een oud-deelnemer die de harten van de mannen in de villa gaat proberen te veroveren. En veel kijkers thuis hadden niet verwacht dat zij nog eens mee zou doen aan het programma. Spoiler-alert!

Amandine Bonehill in Love Island

Eerder deed de knappe Amandine al mee aan Love Island. Ze kon het goed vinden met Jules en kreeg zelfs gevoelens voor deze hunk. Toch liep het anders dan ze had gehoopt, want na Casa Amor ging Jules ervandoor met Lisa. Dat was voor Amandine reden genoeg om haar koffers te pakken en Love Island te verlaten.

Toch vonden de twee elkaar weer na de opnames in België en begon het vlammetje toch weer te branden tussen Jules en Amandine. Maar uiteindelijk leek het niet te werken, want een aantal maanden geleden liet het koppel weten toch uit elkaar te zijn. “Het is onze eerste relatie, waarvoor we misschien nog niet klaar waren”, schreven ze destijds op Instagram. “Daarom hadden we een mix van zoveel passie, plezier en intense liefde, maar ook onzekerheden, fouten en pijn wat voor veel verdriet heeft gezorgd.”

Nieuwe bombshell in de villa

En nu Amandine weer een aantal maanden single is, was het tijd om weer terug te keren naar de Love Island-villa. En dit keer is ze vastberaden om de liefde te vinden en zal ze de lessen die ze heeft geleerd van vorig seizoen toepassen op de mannelijke deelnemers. Maar verliefd worden, dat is voor deze bombshell niet appeltje, eitje.

Lees ook:
Dit Love Island-koppel stapt binnenkort in het huwelijksbootje

Ze is dan ook op zoek naar iemand die een hart van goud heeft en voor haar door het vuur wil gaan. “Veel mensen denken: Love Island werkt niet, maar ik heb er toch mijn eerste vent aan overgehouden”, aldus Amandine. “Ik ben nu minder gefocust op uiterlijk en meer op innerlijk. Ik zoek iemand met wie ik oud wil worden. Ik zoek iemand die samen denkt, die rekening met me houdt, die respect heeft.” Wij zijn heel benieuwd met welke man deze knappe bombshell een koppel wil vormen.

View post on Instagram
 

Deze love island verbaasd alle kijkers thuis

Beeld: Love Island