Lifestyle

OMG! Bol.com verkoopt frituurpan waar een heel pak frikandellen in past

frituurpan-bol.com

Zijn de afterparty's vaak bij jou thuis en kunnen jij en je vrienden na een nacht stappen wel een vette hap gebruiken? Dan heeft Bol.com de ideale gadget voor jou! Het is een frituurpan, maar niet zomaar eentje. In deze pan past een volledige verpakking aan frikandellen! Zo hoef je nooit meer te wachten op jouw favoriete snack ;-)

Frituurpan XL

Als jij een grote familie hebt of gewoon regelmatig van een gezellig feestje houdt, dan is dit de perfecte keuken essential voor jou! Wanneer je op een verjaardag een zout patatje wil frituren voor al je gasten, met een lekkere snack erbij, ben je soms wel uren bezig voordat iedereen heeft gehad. Er passen normaal gesproken misschien maar vijf frikandellen in zo een mandje, dan duurt het wel even voordat je de hele familie hebt voorzien. Maar met deze nieuwe frituurpan die je bij Bol.com kan bestellen, schuift iedereen binnen no-time aan tafel!

Er zitten drie mandjes bij de pan, 2 middelmaatjes en 1 hele grote. Zo kan jij je frietjes en kroketten van elkaar gescheiden houden of in één keer een hele familie doos aan frikandellen frituren. Hoe chill is dat?! Zo hoef je na een avondje flink stappen, nooit meer ongeduldig te wachten op je vette hap.

Lees ook:
Wil je hebben! Lidl verkoopt nu een roze espressomachine

Bol.com

Het is bijna niet te geloven, maar in het grootste mandje van dit model gaat wel 1,5 kilo patat. Zo heb je in één keer een grote portie op tafel staan en zonder moeite frituur je er nog een kilo frikandellen achteraan. Niet alleen wij zijn fan van dit gigantische apparaat, maar de beoordelingen liegen er niet om! De pan krijgt 4,2 van 5 sterren, dus dat zijn een hele hoop blije, en gevulde maagjes. De onderdelen van de pan kan je eruit halen en gemakkelijk in de vaatwasser doen. De pan is niet alleen snel schoongemaakt, maar hij is ook heel makkelijk te gebruiken. Vet erin, knop aan en klaar! Zo kan jij, die al vier Aperol Spritz achter de kiezen hebt, hem zelfs nog bedienen. 😉

De frituurpan is voor €70,- verkrijgbaar op Bol.com en als je hem voor 12 uur besteld, kan je de volgende dag al patatten bakken in de schuur!