Lifestyle

Wil je hebben! Bol.com verkoopt nu levensgrote alpaca knuffels

alpaca-knuffels

Stiekem dromen we er allemaal van om een alpaca in onze achtertuin te hebben. Helaas komt voor heel weinig mensen deze droom ook daadwerkelijk uit, maar daar brengt Bol.com verandering in! Zij verkopen namelijk een levensgrote alpaca knuffel en geloof ons maar: deze wil je hebben.

Alpaca’s te koop op Bol.com

Ja, je hoort het goed! Bol.com verkoopt levensgrote alpaca knuffels. Ze verkopen een bruine en een witte. De bruine is het kleinst en het goedkoopst: deze is een meter hoog. Dit is ongeveer net zo groot als een normale alpaca. Volgens de beschrijving is de ‘poef’ extra stevig gemaakt, zodat er mensen tot 80 kg op kunnen zitten! Of dit ook echt zo is betwijfelen wij, maar het is een leuk idee. Zit jij er nou over na te denken om zo’n leuk knuffeldier aan te schaffen? Dan hebben wij vervelend nieuws voor je: de bruine alpaca wordt verkocht voor meer dan € 700, en dit is nog wel de goedkoopste variant…

Deze bruine alpaca is niet de enige die Bol.com verkoopt, ze verkopen namelijk ook een witte! Deze is ook direct een stuk groter: hij is namelijk 167 cm groot. Om even een goed beeld te schetsen, dat is ongeveer 3 cm kleiner dan een gemiddelde volwassen vrouw. Wow! Hij is dus echt enorm, en ook direct een stuk duurder. Hij wordt verkocht voor maar liefst € 1454,97. Tja, je moet er wat voor overhebben, hé.

Lees ook
OMG! Dit wil je: huis met alpaca’s te koop op Funda!

Heb jij het geld er nou voor over? Of ben je gewoon benieuwd en wil je de foto’s bekijken? Bekijk hier de foto’s van de bruine alpaca en hier de foto’s van de witte alpaca.

Beeld: pinterest