Celebs

Déze BN’ers doen mee aan het nieuwe seizoen van Hunted VIPS

hunted-vips

De deelnemers voor het nieuwe seizoen van Hunted VIPS zijn zojuist bekendgemaakt. En dit keer zullen er ook een aantal realitysterren op de vlucht slaan. Benieuwd wie dat zijn? Lees dan snel verder! 

Hunted VIPS

Het is inmiddels bekendgemaakt dat Denzel Slager en zijn vriendin Famke Louise op de vlucht zullen slaan voor de Hunters. Denzel kunnen we kennen van zijn deelname aan Temptation Island. En Femke Louise is bekend geworden door haar muziekcarrière.

Maar deze twee zijn niet de enige die de uitdaging aan zullen gaan. Andere BN’ers die dit seizoen mee zullen doen aan Hunted VIPS zijn: Jeroen Stomphorst, Sjoers van Ramshorst, Guido Spek, Dilan Yurdakul, Sandra Ysbrandy, Sylvana IJsselmuiden, Mark Baanders en Niels Oosthoek.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Vanaf déze datum is het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien

Nog even geduld

Het is nog even wachten tot we het nieuwe seizoen van Hunted VIPS kunnen zien. Vanaf 13 februari is het programma te zien bij NPO 3. Het is de bedoeling dat de bekende Nederlanders uit handen blijven van de opsporingsteams. En dat wordt ze natuurlijk niet makkelijk gemaakt. Wie zal dit seizoen van Hunted VIPS winnen? Wij kunnen niet wachten!

Beeld: instagram: @famkelouise

Must reads 👀