Celebs

Déze BN’ers zullen Famke Louise gaan roasten op Comedy Central

Nicoline
bn'ers-famke-louise-roasten

Famke Louise zal zich binnenkort laten roasten in The Roast of Famke Louise op Comedy Central. Spannend voor Famke natuurlijk, maar ook voor de roasters. Zij zijn namelijk druk bezig met de voorbereidingen om de beste roast neer te zetten, maar welke BN’ers gaan Famke Louise roasten? 

Roast Master

Om te beginnen heeft het programma ook een presentator nodig natuurlijk, oftewel een Roast Master. Iemand die de roast in goede banen zal leiden en alles aan elkaar moet praten. Een belangrijke taak die de cabaretier Dolf Jansen wel op zich durft te nemen.

Patricia Paay

Daarnaast heeft Comedy Central ook de eerste deelnemers in het panel aangekondigd. Zo zal Peter Pannekoek ook weer van de partij zijn en zullen ook tv-persoonlijkheid Patricia Paay en cabaretier Rayen Panday Famke gaan roasten. Wij zijn benieuwd of de roasters en Famke er al een beetje klaar voor zijn.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Is dit de nieuwe vriendin van Donny Roelvink?

Eerste vrouwelijke roaster

Wat ook bijzonder is aan deze editie van The Roast op Comedy Central is dat Famke Louise de eerste vrouwelijke BN’er is die als hoofdgast meedoet aan het programma. Hans Klok, Ali B, Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol gingen haar al eerder voor. Zal Famke de kritiek ook zo sportief kunnen opvatten? The Roast of Famke Louise zal op 16 januari om 20:30 worden uitgezonden op Comedy Central. Wie gaat er nog meer kijken?

Beeld: Instagram: @famkelouise_