Celebs

Blake Lively deelt foto’s van babybuik om van paparazzi af te komen

Nicoline
Blake-lively-babybuik

Een paar dagen geleden werd bekend dat Blake Lively en haar echtgenoot Ryan Reynolds een vierde kindje verwachten. Sindsdien doet de roddelpers er alles aan om kiekjes te schieten van Blakes babybuik. Dit gaat zelfs zo ver, dat fotografen al dagen voor het huis van het stel staan te wachten. Blake neemt het heft in eigen handen en deelt foto’s van haar babybuik op Instagram. You go girl!

Dit is waarom Blake Lively foto’s deelde van haar babybuik op Instagram

You freak me and my kids out“, schrijft ze bij de foto.

In verwachting

Het prachtige Hollywood koppel heeft inmiddels drie dochters mogen verwelkomen en zijn momenteel in verwachting van hun vierde kindje. Dit jaar zijn Blake en Ryan alweer tien jaar getrouwd en mogen dit dus vieren met dit prachtige geschenk. In 2010 hebben de twee elkaar ontmoet op de set van de film Green Lantern. Een vriendschap bloeide op en bleek later de basis te zijn voor een liefdes relatie. Ryan vertelde ooit in een interview: “We waren eerst goede vrienden, en dat lijkt me de beste start van een relatie. Verliefd zijn is enig, maar vindt je elkaar ook echt aardig? Dat moet je je wel afvragen. Ik heb geluk dat ik iemand heb gevonden met wie ik kan groeien, van wie ik kan leren. Iemand die echt m’n buddy is.”

Lees ook:
Baby news! Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten vierde kindje

Fotografen

Als bekende actrice is Blake het gewend om op de red carpet niks anders te horen dan klikkende camera’s. Elke fotograaf wil natuurlijk de beste foto’s schieten. Maar als die fotografen al dagenlang voor je huis staan, kunnen we best begrijpen dat je daar nogal gek van wordt. Daarom besloot Blake om zelf maar wat foto’s op Instagram te posten.

“Hier zijn foto’s van mij zwanger in real-life, zodat de elf mannen die buiten mijn huis staan te wachten om een glimp op te vangen, me met rust zullen laten. Jullie maken mij en mijn kinderen bang”, schrijft Blake. In de fotoreeks zien we Blake onder anderen met haar buddy en man Ryan, zus Robyn en vriendin Taylor Swift.

Verder schrijft Blake: “Iedereen bedankt voor alle liefde en respect en voor het blijven ontvolgen van accounts die foto’s van kinderen delen. Jullie hebben alle macht tegen hen. En dank aan de media die een “No Kids Policy” hebben. Jullie maken allemaal het verschil. Veel liefs!”

View post on Instagram
 

Beeld: instagram: @vancityreynolds