Films & Series

What?! Zijn Bizzey en Sjaak te zien in de nieuwe aflevering van Ex On The Beach?

MTV

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach is wederom een heftige; aan liefde, lust en drama komen we helemaal niks tekort. En het wordt alleen maar beter! Want als we de hints mogen geloven gaan we Bizzey en Sjaak namelijk zien in de nieuwe aflevering van EOTB!

Gaan we Bizzey en Sjaak terugzien in EOTB?

MTV heeft de rumours bevestigt! Rappers Bizzey en Sjaak zijn te zien in de nieuwste afleveringen van Ex On The Beach!

Bevestigde geruchten

Er gingen al een aantal geruchten rond over Ex On The Beach. Dit komt doordat Harrie (aka de hengst) gisteren op Instagram zat te hinten. Hij zei namelijk dat er iets aan zit te komen waar hij en Bizzey onderdeel van zijn. Iedereen vroeg zich af wat dit betekende en de geruchten gingen als een lopend vuurtje, maar er was nog niks bevestigd. Tot vandaag! MTV dropt namelijk een video waarin te zien is dat zowel Bizzey als Sjaak te zien zijn in de nieuwe aflevering van Ex On The Beach!

Bizzey in EOTB

In de eerste video die MTV deelt, zien we Bizzey de zee uitkomen. De welbekende voice-over stem introduceert de rapper. ”Ik ben hier op vakantie gekomen om te feesten, om gek te doen, een beetje te drinken, beetje te partyen”, vertelt Bizzey. Ook zegt hij dat hij niet van plan is om eerder weg te gaan. ”Ik ga tot het einde blijven, hoor bij de originals, niemand gaat me weghalen. Ik weet niet wie van mijn exen gaat komen, maar wat ik wel weet, is dat ik een record ga halen.” Maarre… De rapper is toch al sinds 2014 (!) gelukkig getrouwd? ”Ik heb een wifey thuis, maar als het moet, moet het en ben ik bereid te spelen.” Ah, oh!

Lees ook
Bizzey voor de tweede keer vader geworden!

Sjaak gaat voor drama zorgen

Als je dacht dat dit de enige BN’er was die meedoet aan dit seizoen van EOTB, dan heb je het mis. Ook rapper Sjaak zal namelijk te zien zijn! En hij komt voor de échte EOTB-ervaring: ”drama, feesten en seksen”, laat hij weten. Wij zijn héél benieuwd naar de drama die de rappers zullen gaan verzorgen!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Nieuw nummer

Dit is niet het enige dat de rappers ons zullen brengen. Ze droppen binnenkort namelijk ook een nieuw nummer! Allebei delen ze de pre-save op Instagram. Of het allemaal een promostunt is, is niet duidelijk. Ook zijn wij heel benieuwd naar wat Harrie hiermee te maken hebben! Hopelijk krijgen we morgen wat meer duidelijkheid. De speciale aflevering is vanaf 4 augustus om 20:00 te zien op YouTube!

Beeld: MTV

Must reads 👀