News

Marion Pauw haalt bizarre streek uit in Expeditie Robinson: ‘Als je mij gaat naaien, dan pak ik je terug’

Gisteravond was de tweede aflevering van Expeditie Robinson alweer te zien. De aflevering was weer gevuld met de dingen die het programma zo leuk maken, waaronder de eerste eilandraad. Dit was er niet zomaar een, want er werd een bizarre streek uitgehaald!

Expeditie kandidaat haalt bizarre streek uit tijdens de eilandraad

Mocht je de tweede aflevering nog niet gezien hebben, wees dan gewaarschuwd want dit artikel bevat spoilers!

Bondjes

Zoals we van Expeditie Robinson gewend zijn, zijn er ook dit seizoen weer genoeg bondjes gevormd. Normaal komt dit pas veel later in het spel, maar de kandidaten van dit seizoen zijn al druk bezig met bondjes voor de eerste eilandraad. Toch bleef het voor de kijker thuis spannend, want het was niet echt duidelijk wie er nu naar huis gestuurd zal worden.

Lees ook:
Good to know! Deze vijf sterrenbeelden zijn écht geschikt voor Expeditie Robinson

Eerste afvaller

In de eerste aflevering zagen we dat de kandidaten werden opgesplitst in drie teams. Marion Pauw geeft in aflevering twee een paar keer aan dat zij zich niet helemaal thuis voelt in haar team. De schrijfster vindt dat het teamgevoel echt ontbreekt voor haar en daar zit zij behoorlijk mee. Uiteindelijk moet dan ook helaas het team van Marion naar de eilandraad. Na een spannende ontknoping moet Marion Pauw helaas als eerste het eiland verlaten. Maar zij gaat niet zomaar naar huis. Aan het einde van de eilandraad vertelt Marion namelijk iets shockings!

Streek uitgehaald

De schrijfster vertelt nadat zij weg is gestemd iets wat niemand zag aankomen. Marion liet weten dat zij haar rugzak heeft volgepropt met AL het eten van het eiland. Hiermee laat zij haar mede kandidaten met lege handen achter. “Als je mij gaat naaien, dan pak ik je terug”, horen we Marion hierover in de aflevering. Ergens was het volgens haar ook uit voorzorg. “Ik dacht ook: stel je voor, ik moet naar afvallerseiland of zo, dan moet ik toch iets te eten hebben?”, zegt Marion. Dit vinden wij super slim van Marion, maar wat vinden andere kijkers hiervan? Op Twitter branden de reacties los:

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Expeditie Robinson