Travel

Bimini is de perfecte bestemming voor je volgende girls trip

bimini

Zijn jij en je besties nog op zoek naar een prachtige vakantiebestemming voor de zomer? Dan zou het Bahamaanse eiland Bimini bovenaan je bucketlist moeten staan! Dit is namelijk dé perfecte bestemming voor een geslaagde girls trip.

Bimini

Het eiland Bimini is maar 23 vierkante kilometer groot, maar dat zegt helemaal niets over hoe leuk dit eiland is, want dit eiland heeft alles wat je nodig hebt! Het eiland is rijk aan cultuur, prachtige natuurgebieden en leuke stadjes. Bimini is verdeeld in twee verschillende delen: Noord-Bimini en Zuid-Bimini. Allebei de delen hebben hun eigen charme, dus het is maar net waar je naar op zoek bent. Zij jij en je besties op zoek naar een vakantie in een luxe resort waar je iedere dag een nieuw avontuur kan aangaan? Dan zit je in de hoofdstad van het eiland, Alice Town, gelegen in Noord-Bimini, helemaal goed!

Natuur, cultuur en uitjes

Je kan met allerlei verschillende doeleinden naar dit eiland gaan. Ben je op zoek naar een vakantie waar je heerlijk kan ontspannen aan het strand? Dan is Bimini de perfecte bestemming. Daarnaast is het eiland rijk aan cultuur en kun je de leukste stadjes bezoeken. Ook zijn er onwijs veel leuke horeca gelegenheden waar je kan genieten van heerlijk eten en drinken en prachtige accomodaties om te verblijven. Daarbij is er ook een bruisend uitgaansleven waar je alle stress van thuis even kan vergeten!

View post on Instagram
 

Lees ook:
OMG! Je kunt voor maar 270 euro op vakantie naar de Malediven

Girls trip, loversuitje of mother-daughter quality time

Bimini is daarom hét perfecte eiland voor allerlei verschillende vakanties. Willen jij en je besties he-le-maal losgaan tijdens een girls trip? Perfect! Met de geweldige barretjes en restaurantjes en het bruisende uitgaansleven is er geen betere plek. Zoeken jij en je lover nog een romantisch uitje? Boek dan één van de prachtige accomodaties op het eiland om helemaal tot rust te komen met elkaar. Zoeken je moeder en jij nog een bestemming voor wat quality time? Boek de vlucht en geniet samen van heerlijke cocktails aan het strand!

View post on Instagram
 

Beeld: Pinterest