Fashion

Zo draag je jouw bikini op 6 verschillende manieren

bikini-triangel-top-6-manieren

Ben jij al helemaal ready voor de zomer? Of ben je nog op zoek naar een toffe bikini? Dan heeft TikTok een te gekke lifehack voor jou. Je kan nu namelijk je triangel bikinitop op zes verschillende manieren stylen, dus haal die maar alvast weer uit je kast.

Triangel bikinitop

De zomer komt er weer aan! Dus we gaan weer allemaal massaal naar het strand, terrasjes bezoeken of gewoon heerlijk zonnen in de tuin. Een toffe bikini kan daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ook voor je volgende vakantietrip kunnen een paar leuke bikini’s niet missen. Toch heb je tegenwoordig aan een triangel bikinitop al voldoende, want daar kan je al ontzettend veel mee. Volgens een nieuwe TikTok-hack kan je namelijk je triangel bikinitop op zes verschillende manieren dragen. Hoe leuk is dat?!

TikTok-hack

Ook nu heeft TikTok weer een onwijs handige lifehack. Het merk Hunkemöller kwam met het geweldige idee en binnen een paar minuten was de TikTok video al viral gegaan. Volgens het merk kan je nu namelijk je triangel bikinitop op wel zes verschillende manieren dragen. Zo heb je in één klap zes gloednieuwe bikinitopjes en ben je ook nog eens origineel. Deze lifehack is mogelijk bij deze topjes, omdat je alles zelf moet knopen. Ben je nu ook zo benieuwd? Bekijk dan snel de zes manieren.

1. Strapless

De eerste manier om je triangel bikinitop te dragen, is door er een strapless top van te maken. Een bikini zonder bandjes is namelijk helemaal hot deze zomer en je hebt ook minder last van tanlines. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de bandjes die je normaal achter je nek knoopt aan de voorkant vast te maken. Toch geeft het wel iets minder steun, maar voor een heerlijk tanning dagje op het strand is dit de perfecte manier.

2. Strikje voor

Hou je wel van aparte bikinitopjes? Dan moet je gaan voor deze toffe manier, waar er een strikje aan de voorkant wordt gemaakt. Normaal gesproken maak je de bikini vast op je rug, maar nu doe je dat dus aan de voorkant. Het eerste wat je moet doen is het onderste bandje verplaatsen, daarna trek je aan de touwtjes om het uiteinde naar binnen te krijgen. Ook doe je dat aan de andere kant. Schuif alles vervolgens helemaal door, zodat beide kanten aan de voorkant hangen. En voilà! Je bent helemaal ready om te shinen in de zomer met je toffe bikinitop.

3. Gekruiste bandjes

Gekruiste bandjes maken van je triangel top is een simpele, maar wel hele toffe manier om deze te dragen tijdens de zomer. Het zorgt namelijk echt voor een compleet andere swimlook. Het enige wat je hoeft te doen, is de bandjes die je normaal om je nek knoopt, eerst achterlangs te kruisen, zodat je dus gekruiste bandjes creëert. Iedereen gaat jaloers zijn op jouw bikinitopje ;-)!

Lees ook:
Déze 5 bikini trends zijn niet te missen in 2023

4. Omgedraaid

Deze manier klinkt heel ingewikkeld, maar dat is die gelukkig helemaal niet. Het enige wat je namelijk hoeft te doen, is de bandjes die normaal om je nek zitten vast te maken achter je rug. Andersom doe je dat ook precies hetzelfde. Door deze manier krijgt je halslijn van je bikini een iets rondere vorm, waardoor het er onwijs schattig uitziet. Ook wordt je saaie triangel bikinitop in een hand om draai net wat specialer gemaakt.

5. Omgedraaid en gekruiste bandjes

Ook deze manier is weer onwijs leuk om eens uit te proberen. Het geeft namelijk een net wat speelser effect aan je triangel bikinitop. Net zoals je normaal je bikini bandjes voorlangs kruist voordat je het aan doet, kan je dit ook doen als de bikini omgedraaid aanhebt. Dit klinkt misschien allemaal heel ingewikkeld, dus als je het niet begrijpt kan je altijd nog de TikTok video bekijken ;-).

6. Normaal

Als laatste bestaat natuurlijk ook gewoon de normale manier, waarbij je de triangel top gewoon draagt zoals die hoort. Ook dit ziet er natuurlijk ontzettend tof uit tijdens de zomer. Wissel daarom lekker af of ga voor leuke felle kleurtjes. Je zal merken dat je met een triangel top onwijs veel kanten op kan, dus er eentje in huis hebben kan zeker geen kwaad. Een echte must-have kan je de triangel bikinitop wel noemen.

View post on TikTok

Beeld: Pinterest