Fashion

Déze 5 bikini trends zijn niet te missen in 2023

Jamy
bikini-trends-2023

Wij kunnen niet wachten tot de donkere dagen weer worden voor de zonnige dagen. Helaas duurt het nog even, maar we kunnen wel alvast de bikini trends van deze zomer bespreken. Wij zetten dé 5 bikinitrends van 2023 voor je op een rijtje.

1. Glamourous glow

Als je al een lekker kleurtje hebt en je je huid extra glamourous wil laten uitkomen, dan is deze bikini trend perfect voor jou! De glamour bikini’s zijn dit jaar niet weg te denken en kunnen niet glanzend en sparkling genoeg zijn. De bikini heeft glanzende metallic prints, glitterstof en pailletten voor een super chique strandlook. Als je liever langs het water ligt met een badpak, kun je die ook net zo glamourous maken als je zelf wil.

2. Vrolijke retro prints

Dit is zeker een van onze favoriete bikini trends van 2o23. Déze zomer willen we er vrolijk bijlopen met opvallende printjes en kleuren. De retro trend is daarom dit jaar weer helemaal terug en de keuze is enorm. Er zit voor iedereen wel wat bij! Ben je dol op vrolijke kleuren en retro printjes? Dan is deze trend echt iets voor jou! De bikini’s komen ook nog eens in allerlei kleuren en stijlen. Oneindig combineren, dus!

3. Felle kleuren

Ben je niet echt fan van pailletten of glinsterende bikini’s? Dan heb je deze zomer ook de felle kleuren die helemaal terugkomen! Déze zomer gaan we de felle kleuren veel terug zien op het strand. Je kunt gaan voor neon roze, knaloranje of een felle kleur geel. Je zult dan zeker deze zomer alle blikken op jou hebben gericht.

Lees ook: 
Trend-alert! De lange denim rok is weer helemaal hot!

4. Little black bikini

Met een zwarte bikini zit je altijd goed! Deze trend is er altijd al geweest en we kunnen geen genoeg krijgen van de little black bikini. Zwarte bikini’s hoeven ook helemaal niet saai te zijn. Je kan gaan voor een variant met ruches of eentje die je om je middel kan wikkelen. Het is een echte must have die je zeker in je koffer moet!

5. Cut-outs

Vind je het lastig om te kiezen tussen een bikini of een badpak? Dan is het cut-out badpak misschien wel iets voor jou! Deze badpakken zijn op diverse plekken opengemaakt, waardoor ze een mix tussen een bikini en badpak worden. Je kunt bij deze modellen er ook zelf voor kiezen hoeveel huid je wil laten zien. Doordat sommige modellen zoveel buik laten zien is het net een bikini. Je kunt ze ook wat subtieler nemen en hierdoor is de cut out trend perfect voor ieder lichaamstype.

Beeld: pinterest