News

Bijzondere twist in nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde

b&b vol liefde

Goed nieuws voor de fans! Terwijl de acht B&B-eigenaren nog druk bezig zijn met hun zoektocht naar de ware liefde, zijn de programmamakers alweer druk bezig met een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde. En deze krijgt een bijzondere twist.

B&B Vol Liefde

Het is ons favoriete programma. We hebben het natuurlijk over B&B Vol Liefde. Iedere werkdag kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering en zien we hoe de B&B-eigenaren op zoek gaan naar de ware liefde. Ze verwelkomen de gasten in hun B&B en gaan stellen zich open voor deze kandidaten. Helaas blijkt dit niet altijd te lukken, want inmiddels zijn er alweer een aantal kandidaten naar huis. Wij zijn dan ook erg benieuwd welke B&B-eigenaren wel een romantische klik krijgen met één van hun gasten.

B&B Vol Liefde is een heel populair programma en wordt dan ook veel bekeken. We kunnen dan ook niet wachten tot er weer een nieuw seizoen zal komen, maar gelukkig is er goed nieuws! Want de programmamakers zijn al bezig met een nieuwe reeks van het programma. En deze zal dus een bijzondere twist krijgen.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zo zag Walter van B&B Vol Liefde er vroeger uit

Bijzondere twist

Uit een oproep van producent Blue Circle blijkt dat de grenzen wat meer zullen vervagen in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. “Naast single Nederlandsers mogen single Belgen zich ook melden”, laat de producent weten. Het zal dus een gemengd seizoen worden van Nederlanders en Belgen.

Misschien komt dit wel doordat de Belgische versie van het datingsprogramma, B&B Zoekt Lief, ook een groot succes is bij onze zuiderburen. Maar toch is het niet helemaal hetzelfde als B&B Vol Liefde. De Belgische versie speelt zich namelijk alleen af in Frankrijk en de afleveringen zijn ook maar 25 minuten lang.

Ook willen de programmamakers voor het nieuwe seizoen graag B&B-eigenaren buiten Europa blijven volgen. Tot nu toe is dit alleen nog Martijn, die een guesthouse heeft in Thailand en in het huidige seizoen op zoek gaat naar de liefde.

Beeld: b&b vol liefde