Celebs

Om déze bijzondere reden bleef Michella Kox tóch wel in de jungle

michella-kox-jungle

Michella Kox maakte er in de vierde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle geen geheim van dat ze graag naar huis wilde. Sterker nog, leek het wel een strijd tussen Channah en Michella om weggestemd te worden. Toch wil Michella Kox in de jungle blijven en dit is de bijzondere reden.

Echte Meisjes in de Jungle

Je zou toch denken dat dit programma voor Michella appeltje-eitje is. Het is voor de realityster Michella Kox al de tweede keer dat ze meedoet aan het programma Echte Meisjes in de Jungle. In eerste instantie wilde ze niet meedoen, maar haar dochter wist haar over te halen. Toch zagen we in de vierde aflevering dat Michella er echt klaar mee was, maar waarom is ze uiteindelijk niet naar huis gegaan, is wat kijkers zich afvragen.

Channah Koerten

In de nieuwste aflevering konden we zien hoe de Echte Meisjes iemand naar huis moesten stemmen. Waar dat normaal gesproken de nachtmerrie is van elke deelnemer is dat voor Channah Koerten en Michella Kox een droom die uitkomt. Voor Channah komt deze droom daadwerkelijk uit, waardoor Michella nog in de nachtmerrie zit. Channah wilde graag naar huis, omdat ze haar kinderen enorm miste. Een emotioneel afscheid dus, waar we tranen van opluchting zagen. Michella Kox gaf ook continu aan dat ze haar dochter miste en ook naar huis wilde, maar waarom heeft ze dan op Channah gestemd en niet op zichzelf?

Lees ook:
WOW! Esmee Ipema is onherkenbaar door nieuwe look

Bijzondere reden

Op Instagram deelt Michella Kox de bijzondere reden hiervoor. Tijdens een Q&A in haar Instagram Story vraagt een volger: “Waarom ging je niet naar huis? Mocht dat niet?” Waarop Michella reageert met: “Ik wilde ook echt graag naar huis. Ik miste ook echt mijn dochter en mijn hondjes, maar er kon er maar één gaan, dus ik had pech”, schrijft Michella. Toch koos ze ervoor om in het programma te blijven. “Ik had mijn dochter beloofd dat ik niet zelf zou opstappen. Dus dat was geen optie, want ik wilde dat ze trots was. En als ik naar huis gestemd werd, kon ik er niks aan doen”, aldus Michella. Aangezien ze haar teamleden hier wel hartelijk om had gevraagd. Ze geeft in haar Story’s zelfs toe dat ze heel vaak “huilend wakker” werd met heimwee. “Als ik die belofte niet had gedaan was ik na dag 1 al thuis.”

Beeld: Videoland

Must reads 👀