Celebs

Dít bijzondere lichaamsdeel van Gio gaat viral op TikTok

lichaamsdeel-gio-viral

Als je regelmatig naar de vlogs van Gio Latooy kijkt, dan kon je er vast niet omheen. Gio heeft namelijk een nogal bijzonder lichaamsdeel, wat we nog nooit eerder hebben gezien. Fans raken er dan ook maar niet over uitgepraat en het lichaamsdeel van Gio gaat zelfs viral op TikTok! 

Gio Latooy

Sinds de break-up met Jade Anna staat Gio Latooy misschien wel meer dan ooit in de schijnwerpers. Elke stap die de YouTuber maakt wordt onder de loep genomen en gaat viral op TikTok. Maar deze keer heeft het niks te maken met Jade of zijn nieuwe vriendin Athena. Daar hebben de TikTok-fans van Gio al genoeg aandacht aan besteedt. Maar nu gaat Gio dus alwéér viral, en dit keer heeft dat wel een hele bijzondere reden. We zien namelijk een bijzonder lichaamsdeel van Gio voorbijkomen in één van zijn vlogs.

Lees ook:
Love is in the air! Dit is de nieuwe vriend van Channah Koerten

Bijzonder lichaamsdeel

Eén van de kijkers van Gio zijn vlogs plaatste onlangs een video op TikTok. Ze deelt daar haar nogal verbaasde reactie. Maar wat is er dan precies te zien op de video? Nou, op een gegeven moment komt de voet van Gio in beeld tijdens een van zijn vlogs. En dat lichaamsdeel van Gio gaat dus nu viral op TikTok , omdat het er nogal vreemd uitziet!

De vlog heeft inmiddels al meer dan 600.000 weergaven en kijkers hebben het nergens anders meer over. “Not me die de tenen ging tellen”, reageert een van Gio zijn fans onder de TikTok. Was het jou ook al opgevallen?

View post on TikTok

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @gio

Must reads 👀