Celebs

Hier gaat Big Brother-winnaar Bart prijzengeld voor gebruiken

big-brother-winnaar-prijzengeld

Afgelopen weekend hebben we kunnen zien hoe Bart er met de winst vandoor ging in de finale van Big Brother. Hij is naar huis gegaan met een geldprijs van wel 70.000 euro! Maar wat gaat hij hier allemaal mee doen?

Big Brother winnaar-Bart

De kandidaten van Big Brother doen niet zomaar mee aan dit intensieve realityprogramma, er staat namelijk een grote geldprijs op het spel! De Belgische militair Bart is er dit weekend niet alleen vandoor gegaan met de titel ‘Big Brother-winnaar van 2023’, maar ook nog eens 70.000 euro (!) aan prijzengeld! Naast de eer is dit natuurlijk heel goed meegenomen en Bart weet dan ook al precies waar hij zijn verdiende centen aan uit wil geven.

Het liefst vertrekt Bart naar een heerlijk huisje in het zonnige Spanje. “Dat is toch echt wel een doel. Een buitenverblijf in de zon”, vertelt de winnaar. De nuchtere Bart heeft wel door dat hij niet té optimistisch moet zijn, want er is altijd een groot deel wat hij moet afdragen aan de Belastingdienst. “We zullen eerst zien hoeveel we aan de staat moeten geven en wat er dan nog van overblijft.”

Lees ook:
OMG! Zóveel verdienen de Big Brother deelnemers per dag

‘Schade in te halen’

Je gaat niet zomaar naar huis als Big Brother-winnaar met een grote pot prijzengeld. Om de finale te halen, heeft Bart voor wel drie maanden opgesloten gezeten in het Big Brother huis. Hij heeft dus ook voor weken lang zijn gezin niet gezien of gesproken. “We hebben wel wat schade in te halen. Ik ben drie maanden weggeweest”, vertelt de militair. Naast zijn buitenverblijf in Spanje, wil hij er ook voor zorgen dat zijn 17-jarige dochter haar rijbewijs behaald. Nu dat zij haar theorie-examen heeft gehaald, is het voor vader Bart tijd om rijlessen te geven!

View post on Instagram
 
Beeld: rtl

Must reads 👀