News

Bibi Breijman deelt teaser van nieuwe muziek op Instagram

bibi-breijman-waylon-zwanger

Bibi Breijman heeft het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad met de vervelende gebeurtenissen rondom haar liefdesleven, maar gelukkig krabbelt ze er langzaam weer bovenop. En de zangeres deelt nu heel goed nieuws op haar Instagram. Haar nieuwe muziek komt er namelijk bijna aan en met haar volgers deelt ze alvast een voorproefje.

Bibi Breijman

Influencer Bibi Breijman en haar lover Waylon zijn vorig jaar veel in het nieuws geweest. Gelukkig is het stel nog steeds bij elkaar en hebben zij zich door deze moeilijke periode weten te slaan. En ook is Bibi nog bevallen van haar tweede kindje Chester, maar dat is niet de enige baby die Bibi af gaat leveren, want ze is druk bezig met haar nieuwe project. “Ik was al heel jong toen ik één ding zeker wist! Ik wil zingen!”, schreef destijds toen op Instagram.  “Het leven gaf me al zo veel en nu mag ik ook dat binnenkort gaan aanvinken”, aldus Bibi.

En Bibi heeft ook laten weten dat ze genoeg inspiratie heeft voor dit nieuwe album wat ze binnenkort zal uitbrengen. “Ik heb muziek serieus op de eerste plek gezet de afgelopen drie jaar”, liet ze weten. “Schrijven, schrijven, dag en nacht ideeën, dictafoon vol blèren, uitwerken, samenwerkingen zoeken, een muzikale richting vinden. Materiaal om over te schrijven was er ineens in overvloed.”

Lees ook:
Dochter Bibi Breijman steelt de show in aandoenlijke video

Nieuwe muziek

Op Instagram maakt Bibi nu bekend dat ze haar nieuwe album binnenkort uit zal brengen, maar dat we op 1 september al kunnen genieten van haar eerste single. En de cover haar nieuwe single Toverdrank belooft al heel veel goeds. We moeten dus nog even geduld hebben, maar wij kunnen niet wachten op Bibi haar nieuwe muziek. En ook volgers en andere mede zangeressen kunnen niet wachten. Zo reageren Chantal Janzen en Lisa Michels met veel hartjes onder de post van Bibi.

View post on Instagram
 

Beeld: instagram: @bibibreijman

Must reads 👀