Celebs

Bibi Breijman vertelt openhartig over moeilijke periode door vreemdgaan Waylon

bibi-breijman-waylon-vreemdgaan

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat er naar buiten werd gebracht dat Waylon, de vriend van Bibi Breijman, zou zijn vreemdgegaan. Dat zou zijn gebeurt terwijl Bibi in verwachting was van hun tweede kindje. Bibi heeft een periode niets van zich laten horen, maar reageert nu voor het eerst.

Bibi Breijman reageert openhartig op vreemdgaan Waylon

Dat doet ze in een uitgebreide video op haar YouTube-kanaal.

Vreemdgaan Waylon

Vlak nadat het tweede kindje van Bibi en Waylon, Chester, werd geboren bracht Yvonne Coldeweijer naar buiten dat Waylon zou zijn vreemdgegaan. En die geruchten bleken waar te zijn, want niet veel later gaf Waylon zijn fouten toe op zijn Instagram. Bibi heeft sindsdien niet meer gereageerd op alle ophef, maar brengt daar nu verandering in.

YouTube video

“Dit is echt f*cking en. Ik had deze video nooit op willen nemen. Niet alleen om wat er gebeurd is, maar ook omdat ik voel en vindt dat dit een privékwestie is”, begint ze in de video op YouTube. “Ik deel natuurlijk alles, dus het is ook raar stil te blijven als het slecht gaat”, aldus Bibi. Ook laat ze weten dat ze veel mails binnen heeft gekregen van vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt.

Bekijk de video hieronder:

Watch on YouTube

Verdrietig, boos en teleurgesteld

Bibi voelde vooral schaamte nadat ze erachter kwam dat Waylon was vreemdgegaan. “Mijn eerste reactie was: ‘Dit kan niet. Waar was ik? En wie ben jij?’. Vervolgens stuur je iemand het huis uit en dat lost niets van je vragen op.” Bibi heeft daarna een hele moeilijke periode gehad. “Ik had net een baby van een paar weken. Ik kon bijna niks door de gebroken nachten en mijn heftige bevalling. Ik zal in een rolstoel en was hulpbehoevend – en toen kwam dit. Ik was zo verdrietig, boos en teleurgesteld.”

Lees ook
Jadey Lois, de vrouw met wie Waylon vreemdging, geeft voor het eerst een reactie

Taboe

Verder laat ze over de situatie met Waylon maar weinig los. Wel laat ze weten dat het goed gaat tussen Waylon en haar. “Er ligt zo’n taboe op het feit dat vrouwen na overspel alsnog kiezen voor hun gezin. Mensen denken dat je alleen goed bezig bent als je wegrent van de situatie. Ik kan daar heel boos om worden. En ik ben natuurlijk ook heel erg boos op m’n vent”, vertelt ze.

Focussen op de toekomst

Ondank alle woede wil Bibi ook graag focussen op de toekomst. “Er is ook een tijd van loslaten en vooruitkijken. Want was los je daarmee op”, gaat ze verder. “Ik heb zelf voor deze man gekozen, en ik weet ook dat het een aparte is – dat weet iedereen. het is aan niemand om over hem te oordelen, want dat is aan mij”, aldus Bibi.

Bron: Fem-FemBeeld: Instagram @bibibreijman

Must reads 👀