Celebs

How cute! Bibi Breijman deelt foto’s van drie maanden oude Chester

bibi-breijman-fotos-chester

Bibi Breijman heeft opnieuw weer een aantal schattige foto’s van de inmiddels drie maanden oude Chester gedeeld. De lieve reacties stromen binnen en wij snappen wel waarom. Baby Chester is echt een schatje!

Bibi Breijman deelt schattige foto’s van ‘haar lachende eitje’

Wat een droppie!

Bibi Breijman en Waylon

Samen met hubby Waylon heeft Bibi twee prachtige kindjes op de wereld gezet. Chester, die nu inmiddels drie maandjes oud is, en grotere zus Teddy. Bibi trakteert ons telkens weer op lieve foto’s van de kids en deelde tijdens de zwangerschap dat haar kleine meid niet kon wachten om haar kleine broertje te ontmoeten.

Heftige tijd

Bibi heeft een lange en heftige zwangerschap achter de rug. Kort na de bevalling kwam namelijk naar buiten dat Waylon tijdens de zwangerschap vreemd was gegaan. Dit maakte de kraamtijd voor Bibi natuurlijk niet makkelijk. Op Instagram deelde ze onlangs nog dat ze ‘een kraamperiode vol heksen en giftige appels’ achter de rug heeft. Verder liet ze ons weten dat ondanks alle gebeurtenissen, de zwangerschap ook ‘een hele liefdevolle en leerzame tijd’ is geweest.

Lees ook:
Bibi Breijman vertelt openhartig over moeilijke periode door vreemdgaan Waylon

Lachend eitje

De kleine Chester heeft, zoals we op de foto’s konden zien, al een stralende lach en een snoetig snuitje. Niet gek dat de comments dan ook vol staan met lieve reacties over de kleine. “Die ogen! Wat een knaptoet, net als zijn zus!” of “Hier zie je echt dat ie op je lijkt”, schrijven volgers onder de foto. Wij kunnen ook niet stoppen met kijken naar de foto’s van kleine Chester!

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @bibibreijman

Must reads 👀