Celebs

Hilarisch! Bibi Breijman maakt foutje met naam van dochter Teddy

Danique
bibi-breijman-dochter-naam

Als drukke duizendpoot is het soms lastig om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Influencer Bibi Breijman is moeder van twee kinderen en bewijst maar weer dat fouten maken heel normaal is!

Bibi Breijman

Afgelopen jaar is een druk jaar geweest voor Bibi Breijman. Ze kwam door de streken van haar partner Waylon veel in de media en had het er behoorlijk zwaar mee. Gelukkig is het stel weer bij elkaar en hebben zij zich door een moeilijke periode heen geslagen. Hiernaast is ze ook nog bevallen van haar tweede kindje, Chester. Door haar drukke bestaan als mediabekendheid én moeder van twee kids, kan je hier en daar nog wel eens een steekje laten vallen. De influencer deelt nu een hilarische blunder op haar Instagram Stories. Bibi Breijman is namelijk de fout ingegaan met het doorgeven van de naam van haar dochter. Oeps!

Lees ook:
Dochter Bibi Breijman steelt de show in aandoenlijke video

Verkeerde naam

Gister deelde Bibi Breijman met haar volgers op Instagram dat ze een grote blunder heeft gemaakt met het doorgeven van de naam van haar dochter. Haar dochtertje heet Teddy, maar op dit museumpasje is iets anders te lezen. De kaarthouder staat nu op de naam van ‘Twddy’. Tja, een klein foutje wordt vaak over het hoofd gezien!

Maar de brunette spelt niet alleen de naam van haar oudste kindje verkeerd, maar ze heeft het ook lastig met haar eigen achternaam. Op Bibi’s kaart staat namelijk ‘B.S. Beeijmn’, in plaats van Breijman. “Hoeveel dingen doe jij tegelijk”, schrijft ze er grappend bij. Gelukkig is het maar een museumkaart en niet een paspoort ;-).

Beeld: instagram @bibibreijman