News

Fans opgelet: treinproblemen verwacht voor concert Beyoncé

beyonce-concert

Het concert van het jaar kan je het zeker wel noemen. We hebben het natuurlijk over de Renaissance Tour van Beyoncé. Dit weekend gaat het dan eindelijk plaatsvinden in Amsterdam, dus veel fans kunnen dan ook echt niet wachten. Maar helaas is er ook minder goed nieuws, want de NS meldde dat er weer treinproblemen zullen zijn rondom de Arena.

Beyoncé Renaissance Tour

Aankomend weekend is het dan eindelijk zover. Queen B komt met haar Renaissance Tour naar Nederland. Veel fans zijn dan ook al aan het aftellen tot ze Beyoncé kunnen zien in de Arena. Dat Beyoncé een echt icoon is, dat is wel te merken, want ze heeft wel twee uitverkochte concerten. Maar als je van plan bent om met het openbaar vervoer naar de Arena te gaan, dan moeten we je wel even waarschuwen. Dit weekend gaan veel stations in Amsterdam namelijk moeilijk bereikbaar zijn, door werkzaamheden op het spoor. Daarom hebben veel Beyoncé-fans ook al een mailtje gekregen over de situatie.

Treinreis goed voorbereiden

Als je dus van plan bent om dit weekend het openbaar vervoer te pakken, moet je zeker even goed opletten. Er is namelijk amper treinverkeer mogelijk tussen Amsterdam Centraal en de Bijlmer Arena. Ook Haarlem en Amsterdam Sloterdijk zijn slecht te bereiken. De mensen van NS adviseren daarom ook om je treinreis goed voor te bereiden en zeker de app in de gaten houden. Het zou namelijk zomaar kunnen zijn dat je trein ineens niet komt opdagen en dat wil je natuurlijk niet als je onderweg bent naar het concert van Beyoncé.

Lees ook:
WOW! De dochter van Beyoncé lijkt als twee druppels water op haar moeder

Het is dan ook zeker niet de eerste keer dat er drama is met het openbaar vervoer. Ook bij het concert van Harry Styles vorig weekend kwamen duizenden mensen niet weg uit Amsterdam. Toen werd het treinverkeer namelijk ook al platgelegd door een storing. Het is dus verstandig om alvast een back-up te regelen voor je vervoer zaterdag, zodat je zeker weet dat je op tijd bent bij het concert van Beyoncé ;-). Have fun!

Beeld: Instagram: @beyonce