Astrologie

Dit zijn de 3 meest trouwe en betrouwbare sterrenbeelden

betrouwbare-sterrenbeelden

Vertrouwen en communicatie staan vaak op nummer één wanneer het gaat om het opbouwen van een goede relatie. Nu kan je daar gaandeweg achter komen, maar wie heeft daar nou tijd voor? Gelukkig hebben wij de drie meest betrouwbare sterrenbeelden van de dierenriem even voor je op een rijtje gezet.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Yep, inkoppertje. Een Maagd is mega gevoelig, maar ook sterk. Mocht jij dit sterrenbeeld daten, dan heb je te maken met iemand die niet snel opgeeft en goed kan communiceren. Je partner gaat er voor de volle honderd procent voor, gaat niet zomaar weg en is dus één van de meest trouwe en betrouwbare sterrenbeelden.

Lees ook:
Good to know! Deze sterrenbeelden krijgen een onvergetelijke zomer

Boogschutter (22 november – 21 december)

Dit is het meest wijze sterrenbeeld van de dierenriem, en dat is niet zonder reden. Een Boogschutter maakt weinig fouten, en al helemaal niet als het om het romantisch gebied gaat. Date je met een Boogschutter, of ben je er vrienden mee? Lucky you. Deze persoon is namelijk niet alleen mega onafhankelijk, maar ook heel rationeel ingesteld. Hierdoor krijg je minder snel ruzie. Daarnaast heb je een grote kans op een geweldige relatie doordat de Boogschutter in de top drie loyal en betrouwbare sterrenbeelden staat.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Heb jij een Waterman binnengehengeld? Dan mag je jezelf gelukkig prijzen, want dit sterrenbeeld is normaal niet echt op zoek naar een relatie. Maar als deze persoon dan toch een relatie aan gaat met iemand, laat hij of zij je ook niet zomaar weer los. Waterman gaat er vol voor en wil je voor geen goud meer kwijt. Het enige dat hiervoor nodig is, is een gezonde dosis begrip.

Beeld: pinterest