Celebs

Take my money! Hier koopt Amalia haar (betaalbare!) kleding

betaalbare-kleding-amalia

Nog niet zo lang geleden werd prinses Amalia door de Britse ‘Vogue’ uitgeroepen tot één van de meest stijlvolle prinsessen van Nederland en dat vinden wij helemaal niet gek. Ze ziet er namelijk altijd weer prachtig uit! En wist je dat ze haar kleding bij heel betaalbare winkels haalt?

Bij deze betaalbare winkels shopt prinses Amalia haar kleding

Eerder kwamen we er al achter dat haar jongere zus Alexia haar broekpak bij de Zara had gehaald, maar waar shopt Amalia eigenlijk zelf?

Fashion icon

Wanneer we kiekjes van de Koninklijke Familie voorbij zien komen, worden we daar stiekem wel heel gelukkig van. Natuurlijk ook omdat de familie er altijd zo blij en gelukkig uitziet, maar vooral door de outfits die ze dragen! Niet alleen Máxima staat bekend om haar prachtige outfits, ook de rest van de familie kan er wat van. En wist je dat Amalia haar eigen kleding zelf koopt, bij een mega betaalbare winkel?

Lees ook:
Déze studie gaat prinses Amalia komend schooljaar doen!

Shoppen

Net als dat wij niets liever doen dan de zaterdagmiddag vullen met een shopping spree en eindigen met een drankje op het terras, doet Amalia dit ook graag. Nu zul je waarschijnlijk snel denken dat de Koninklijke Familie alleen maar bij dure designers shoppen, maar dit is dus helemaal niet waar. Oké, waarschijnlijk zal Amalia wel een aantal designer items in haar kast hebben hangen, maar ze shopt ook gewoon graag bij winkels waar wij vaak komen! Volgens royaltydeskundige Marc van der Linden loopt ze regelmatig de Zara binnen, op zoek naar leuke, nieuwe items. Hoe leuk?!

Bron: VerraderlijkBeeld: instagram @koninklijkhuis

Must reads 👀