Fashion

Wil je hebben! Deze betaalbare jas van HEMA gaat viral

betaalbare-jas-hema

De bodywarmer is momenteel weer helemaal trending! Veel winkels verkopen dit trending item inmiddels weer, en ook de Hollandse winkelketen HEMA doet mee met de trend. Deze betaalbare jas van de HEMA gaat overal viral en wij zijn obsessed!

HEMA

HEMA staat natuurlijk bekend vanwege de heerlijke tompoucen en comfortabele kleding tegen goedkope prijsjes, maar de laatste tijd proberen ze hun imago een beetje aan te passen. Want ze proberen steeds weer mee te doen met de huidige trends. Ook nu weer! HEMA brengt een betaalbare jas over de toonbank die momenteel viral gaat. Wees er dus snel bij!

Lees ook:
OMG! HEMA verkoopt nu tompoucen met een cappuccinosmaak

Betaalbare jas

Deze jas ziet er niet alleen super leuk uit, maar is ook heel betaalbaar! Voor maar 55 euro loop je al rond in dit trending unisex item. Ook is deze jas gewatteerd dus zal hij je ook lekker warm houden op de koude dagen.

Maar dat is niet waarom deze jas viral gaat. Je kan dit fashionable item namelijk op vier verschillende manieren dragen! De binnen- en buitenkant van deze jas hebben namelijk verschillende kleuren en ook kan je deze zonder mouwen dragen als bodywarmer! Super handig, dus!

View post on Instagram
 

Kleuren

Deze betaalbare jas is in twee kleuren te verkrijgen, beige en groen. Deze kleuren combinatie is perfect voor het voorjaar om met andere items te combineren. Ook zullen deze kleuren voorlopig nog wel even trendy blijven, dus dit item kan je zeker voor een langere tijd blijven dragen.

Ben jij nou ook zo enthousiast? Ren dan naar HEMA en scoor dit te gekke item of koop het natuurlijk gewoon online!