Lifestyle

Deze dingen herken jij sowieso als je al besties bent vanaf de basisschool

besties-basisschool

Ben jij nog steeds super close met je besties van de basisschool? Dan hebben jullie vroeger ook vast hele rare dingen gedaan waar jullie je nu een beetje voor schamen. Toch zijn the good old days echt de leukste dingen om over te praten. En deze dingen herkennen jullie vast wel!

Al besties vanaf de basisschool? Dan herken jij deze dingen sowieso!

En? Welke dingen deden jullie vroeger ook altijd?

Eigen gewoontes

Jullie spenderen al jaren superveel tijd met elkaar en dat zorgt voor een hoop eigen gewoontes. Elke dag na school bij elkaar ‘spelen’ was elke keer weer leuk! Van buitenspelen tot spelletjes doen, tot elkaars make-up fiksen tot koekjes bakken. Nu jullie wat ouder zijn doen jullie waarschijnlijk andere dingen, maar het is altijd leuk om terug te blikken op die tijd.

Praten over jullie crush

“Ik ben op…” Ja, daar gingen de meeste gesprekken vroeger over. Elke week waren jullie wel weer verliefd op iemand anders en daar gingen jullie gesprekken dan ook meestal wel over. “Hij heeft tegen mij gezegd dat hij op jou is, bestie!” Beetje cringe, maar toch wel schattig.

Bijnamen

Jullie praatten natuurlijk altijd over iedereen, alleen kon dat natuurlijk niet als jullie in het openbaar waren. Jullie verzonnen daarom maar bijnamen voor anderen, zodat jullie lekker ongegeneerd in gezelschap over andere klasgenootjes konden praten. Herkenbaar?

Outfits

Deze kan twee kanten op gaan: of jullie kochten dezelfde kleding om altijd te matchen óf jullie deelden gewoon al jullie kleding. Ja, daar heb je toch een bestie voor?

Weet je nog, die ene keer dat dat ene gebeurde?

Door jullie jaren aan vriendschap hebben jullie samen superveel meegemaakt. Jullie weten ook altijd waar de ander het over heeft. Een vage zin vraag als: “Weet je nog die ene keer?” “Ja, dat was met die ene jongen!” Het is dan ook geen probleem om de ander te begrijpen, terwijl het voor anderen echt codetaal is.

Lees ook
Zo nostalgisch! Deze koekjes van vroeger kreeg je altijd mee naar school

Jullie kennen elkaar door en door

Jullie hebben het meteen door als de ander verdrietig, boos of oncomfortabel is. Gelukkig kennen jullie elkaar zo goed dat jullie daar ook altijd de oorzaak van weten. Tijd om er voor je bestie te zijn! Gelukkig weet jij haar zo weer aan het lachen te maken.

Eigen geheimen

Jullie weten zoveel van elkaar dat anderen niet weten. Het is maar goed dat jullie beste vriendinnen zijn, want sommige dingen mogen echt nooit uitkomen…

Beeld: pinterest