Travel

Dit zijn de 6 leukste bestemmingen voor in de herfstvakantie

bestemmingen-herfstvakantie

4. Bali, Indosnesië

Last van fomo, omdat je deze zomer niet naar Bali bent geweest? Geen zorgen, ook in de herfstvakantie is dit een heerlijke bestemming om naar toe te reizen. De regenperiode komt aan zijn einde en de wolken maken plaats voor een tropisch en zonnig klimaat. Van relaxen op de witte stranden met een cocktail in je hand tot het ontdekken van nieuwe culturen op het eiland.

5. Kyoto, Japan

Kyoto in Japan, niet een vakantiebestemming dat direct in je opkomt. Deze locatie is het hele jaar door prachtig, maar in de herfst voelt het alsof je een sprookje bent ingewandeld. De lange reis ernaartoe is het zeker waard als je oog in oog komt te staan met de wonderlijke natuur. Dankzij de gekleurde herfstbladeren, genaamd ‘koyo’, is je bezoek aan de historische tempels en tuinen nóg betoverender dan normaal.

6. New England, Verenigde Staten

Ook New England in de Verenigde Staten veranderd in een levend kunstwerk rondom het herfstseizoen. Huur een auto en maak hier de roadtrip van je leven. Vergeet niet naar buiten te kijken en te genieten van het imposante uitzicht. Stop af en toe bij een schattig boerderijtje om appels te plukken of pompoenen te snijden. We love it!