Travel

Dit zijn de 6 leukste bestemmingen voor in de herfstvakantie

bestemmingen-herfstvakantie

De zomervakantie is voorbij en de studenten hebben net hun plekje weer gevonden in de schoolbanken. Toch kunnen wij niet wachten totdat de herfstvakantie weer begint. Sta jij te popelen om het druilerige herfstweer in te ruilen voor een zonnige vakantie? Let dan goed op! Wij hebben de 6 leukste bestemmingen uitgezocht om deze herfstvakantie naar toe te gaan.

1. Santorini, Griekenland

Griekenland heeft dit jaar veel aandacht gekregen op social media. Elke bekende influencer is wel op een van de prachtige eilanden geweest. Maar wist je dat het in de herfstvakantie nog steeds een zonnige bestemming is om naar toe te gaan? Neem Santorini als voorbeeld. De grote massa aan toeristen zijn vertrokken, maar het zonnetje en de warme temperaturen zijn nog aanwezig. Geniet deze herfst nog even van de kristalheldere zee en de Griekse keuken.

2. Toscane, Italië

Het dromerige Toscane in Italië kan natuurlijk niet ontbreken uit dit lijstje. Deze bestemming is in de zomer al een van onze favoriete, maar in de herfst krijgt de natuur nog meer charmes. In deze tijd van het jaar zijn de wijngaarden in volle oogst en dat betekent, je raadt het al, overheerlijke wijnproeverijen! Neem je lover mee voor een romantische getaway of bel je bestie op om de leukste herinneringen te maken.

3. Schotland, Verenigd Koninkrijk

Voor iedereen die de zomer wel gezien heeft en liever op avontuur gaat, hebben we Schotland in de aanbieding. De ongerepte natuur en de dramatische landschappen zijn nog indrukwekkender in de herfst. Het weer zal vergelijkbaar zijn met Nederland, maar je bevindt je in een totaal andere wereld. Ga hiken, picknicken (als het weer het toelaat) en bezoek magische kastelen en gebouwen.