Beauty

Tanning season is begonnen: deze zelfbruiner van Etos is een must-have

beste-zelfbruiner-etos

Zien jullie dat zonnetje tussen de wolken door piepen? Nou, wij wel! We beginnen al te dagdromen over kleurrijke rokjes, korte broekjes en elegante topjes. Maar om ons alvast in zomerse sferen te brengen, kijken we het liefst in de spiegel en zien we een stralend gebruind koppie terug glimlachen. Hoe we dat effect alvast kunnen bereiken zonder in de zon te liggen? Met déze zelfbruiner van Etos!

Here comes the sun

Met de eerste tekenen van de zon die weer tevoorschijn komen, begint het bij velen van ons al te kriebelen: de zomer staat voor de deur! De dagen worden langer, de temperaturen beginnen te stijgen en de lucht voelt zachter aan. En wat betekent dat? Het is bijna tijd om onze zomerse kleding weer uit de kast te trekken!

De gedachte aan lichte jurkjes, kleurrijke rokjes en luchtige shirts maakt ons al enthousiast. Maar om echt helemaal klaar te zijn voor het zomerseizoen, willen we natuurlijk ook dat onze benen, ons gezicht, en armen, een gezonde, gouden gloed hebben. Het gevoel van de zon op onze huid en de warme bries die langs ons gebruinde lichaam blaast, is een van de meest geliefde sensaties van het seizoen. Tóch kunnen we niet langer wachten en willen we dat zongebruinde kleurtje het liefst nu al! Hoe we dat voor elkaar krijgen? Met déze zelfbruiner gel van Etos.

Zelfbruiner van Etos

Met de B.tan Glow Your Own Way Self Tan Gel van Etos krijg je moeiteloos een prachtige, natuurlijke bruine teint die perfect bij je past! Of je nu gaat voor een subtiele sunkissed look of een diepere, bronzen gloed, de keuze is helemaal aan jou. Deze zelfbruiner bevat een krachtige combinatie van hydraterend hyaluronzuur en vitamine C, waardoor je niet alleen een mooie kleur krijgt, maar ook je huid verzorgt. Het beste van alles is dat de formule moeiteloos mengt en snel wordt opgenomen, zonder een vervelend plakkerig gevoel achter te laten. Hallo stralende, sunkissed huid!

Nóg meer B.tan

Naast de gel verkoopt Etos ook een mousse om je gebruinde huidje te verkrijgen! B.Tan Love at First Tan Self Tan Mousse is dé oplossing voor wie op zoek is naar een prachtige teint op een lichtere huid. Deze op violet gebaseerde tanning mousse zorgt voor een verbluffende gloed die je niet snel zult vergeten, en dat allemaal binnen 1 uur – ongelooflijk toch? Maar waarom zou je voor deze tanning mousse moeten kiezen? Hij ruikt niet alleen geweldig, maar hij laat je ook baden in een heerlijke zomergeur! Dus, als je wilt stralen met een prachtige teint zonder de typische zelfbruiner-geuren, dan is deze tanning mousse precies wat je nodig hebt.