Love

Oeh la la: dit zijn de 6 beste standjes tijdens het warme weer

beste-standjes-warme-weer

Door het warme weer buiten staat het zweet ons al op het voorhoofd vóór de zwoele zomeravond van start kan gaan. Met klotsende oksels en een zweetsnor het bed in duiken klinkt nu niet als het begin van een vurig bedpartijtje. Om in de hitte er toch een spannende avond van te maken met je partner, hebben wij de 6 beste standjes voor je op een rij gezet.

1. Hobbelpaard

Het hobbelpaard (reverse cowgirl) is een van de beste standjes om te proberen tijdens het warme weer. Je kan dit namelijk op bed doen, op een koude vloer of zelfs in bad. Je partner gaat op zijn rug liggen, met z’n knieën geplooid. Ga dan met je rug naar hem toe op hem zitten en laat hem vooral het zware werk doen. Op deze manier hebben jullie allebei een fijne vrijpartij, zonder het té heet te krijgen.

2. Pretzel

Het volgende standje is per-fect tijdens de warme zomermaanden. Het vereist weinig inspanning en is alsnog heel erg leuk om eens uit te proberen samen. Ga op je linkerzij liggen en laat hem op je linkerbeen zitten, klem hem vervolgens met je rechterbeen vast om mee te bepalen aan de snelheid en het ritme. Enjoy!

3. Douche

De badkamer is de ideale plek om je spannende avond voort te zetten. Spring samen onder een koude douche of laat het bad vollopen met lauw water. Het werkt niet alleen verkoelend, maar je zweet wordt ook nog eens weggespoeld. Maak het zo wild als je zelfs maar wil! Daarna kan je elkaar nog lekker insoppen en dan ben je weer fris en fruitig om in bed te kruipen.

4. Schelp

Doordat je tijdens de schelp minimaal huidcontact hebt, is dit een van de beste standjes om te doen tijdens het warme weer. Ladies, nu is je kans om je lenigheid te bewijzen. Lig op je rug en trek je enkels op ter hoogte van je gezicht. Net zoals bij missionaris komt je partner bovenop te liggen, maar op deze manier voel je meer van de penetratie én krijg je het minder snel warm. Win-win!

5. Quick fix

Dit standje hoeven we je waarschijnlijk niet eens meer te leren. De quick fix, aka een vluggertje. Dit standje is niet alleen hartstikke leuk en spannend, maar je kan het ook nog eens op elke plek uitvoeren. Zet je handen op je knieën of leun tegen een muur aan en laat je partner van achter naar binnen treden. Let the fun begin!

Lees ook:
Bewezen: bedavontuurtje voor het slapen zorgt voor betere nachtrust

6. Temperature play

Temperature play kan je samen met je partner proberen, maar is ook leuk om eens bij jezelf toe te passen. Tijdens een hittegolf kan je gaan experimenteren met koude prikkels. Dit kan voor een extra sensatie zorgen. Pak er ijsblokjes bij, zet het flesje glijmiddel even in de koelkast of haal een speeltje in huis met een koelende en verwarmende functie. Het is verfrissend en je lichaam zal er prettig op reageren!

Beeld: pinterest

Must reads 👀